پیش بینی موفقیت توسعه محصول جدید با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی (مورد مطالعه: شرکت های سازنده ماشین آلات کشاورزی و دامپروری در استان مازندران)
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی جهش علوم مدیریت، اقتصاد و حسابداری
- کد COI اختصاصی: MMEA01_0473
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 260
نویسندگان
کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی، دانشکده علوم اقتصادی و اداری، دانشگاه مازندران، بابلسر
استادیار دانشکده علوم اقتصادی و اداری، دانشگاه مازندران، بابلسر
استادیار دانشکده علوم اقتصادی و اداری، دانشگاه مازندران، بابلسر
چکیده
یکی از عناصر حیاتی برای بقای طولانی مدت سازمان ها، موفقیت در توسعه محصولات جدید است. در واقع،محصولات جدید، عاملی مهم برای موفقیت سازمان ها در بازا ر هستند. با این حال بسیاری از محصولات مجال ورود بهبازار را پیدا نمی کنند و آن دسته از محصولات تازه ای که وارد بازار می شوند با خطر شکست بزرگی رو به رو هستند.شرکت های بسیاری بر آن هستند که قبل از توسعه محصول جدید اقدام به پیش بینی موفقیت توسعه محصول جدید نمایند.بر همین اساس نیز هدف این تحقیق مبتنی بر پیش بینی موفقیت توسعه محصول جدید با استفاده از شبکه عصبی مصنوعیآشکار می باشد. جامعه آماری این تحقیق، شرکت های سازنده ماشین آلات کشاورزی و دامپروری در استان مازندران بودهاست. برای جمع آوری داده ها در این تحقیق از دو پرسشنامه استفاده شده است و به منظور تجزیه و تحلیل داده ها از یکیاز روش های شبکه عصبی مصنوعی به نام پرسپترون چندلایه استفاده شده است. پیش بینی موفقیت توسعه محصول جدیدبا استفاده از روش شبکه عصبی مصنوعی نشان می دهد که شبکه طراحی شده در داده های آموزشی دقت ۹۵ % و در دادههای تست دارای دقت ۹۰ % می باشد.کلیدواژه ها
محصول جدید، موفقیت توسعه محصول جدید، شبکه عصبی مصنوعیمقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.