تاثیر تاکتیک های بازاریابی رابطه ای (RMT) و کیفیت رابطه بر وفاداری مشتری: یک مطالعه موردی مشتریان بانک ملی کرمانشاه
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی جهش علوم مدیریت، اقتصاد و حسابداری
- کد COI اختصاصی: MMEA01_0146
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 287
نویسندگان
کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد کرمانشاه ،بانکدار ،بانک ملی ایران شعبه ۳۱۰ تهران
چکیده
رابطه با مشتریان گام بردارند . سازمان ها با درکی که از اهمیت رضایت مشتری کسب کرده اند، به تدریج در حال فاصله گیری ازبازاریابی سنتی و گرایش به سمت بازاریابی رابطه مند می باشند . بر اساس یافته های پژوهشگران ، بازاریابی رابطه مند یکی ازبهترین روش ها است . با توجه به اهمیت این رویکرد برای سازمان های امروزی، هدف این پژوهش بررسی تاثیر بنیان های بازاریابیرابطه مند شامل تعهد، اعتماد، ارتباطات و مدیریت تعارض را بر وفاداری مشتریان است.روش پژوهش حاضر توصیفی پیمایشی میباشد. جامعه آماری مورد مطالعه مشتریان دو شعبه بانک ملی می باشد. حجم نمونه محاسبه شده با استفاده از جدول مورگان دراین پژوهش ۲۳۴ نونه و کل حجم نمونه ۶۰۰ نفر می باشد. برای جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه محقق ساخته که حاوی ۳۰سوال می باشد، توزیع گردید. به منظور بررسی تاثیرات بین متغیرهای مستقل ومتغیر وابسته، از نرم افزار AMOS و از روشتحلیل مسیر استفاده شده است. در ابتدا برای نرمال بودن فرضیه ها از آزمون کلموگروف- اسمیرنوف استفاده شد، سپس از ضرایب رگرسیونی برای تایید فرضیه ها و برای تایید مناسبت مدل از آزمون کای دو و مقایسه مدل مستقل و پیشنهادی استفاده شده است.نتایج حاصله حاکی از تاثیر مثبت و معناداری چهار بنیان بازاریابی رابطه مند بر وفاداری مشتریان در بانک ملی دارد. با توجه نتایجحاصله از پژوهش به مدیران بانک ها توصیه می گردد به استخدام افراد متخصص برای آموزش کارکنان بانک در زمینه بازاریابیرابطه مند و ایجاد ارتباط مستمر و موثر با مشتریان در نظر داشته و استراتژی ها و برنامه های مناسب تری در راستای توسعهمشتریان وفادار خود طراحی نمایند.کلیدواژه ها
بازاریابی رابطه مند، اعتماد، احساسات، شهرت برند، جذابیت جایگزین، وفاداری ، بانک ملیمقالات مرتبط جدید
- هوش مصنوعی و تاثیرات آن بر حسابداری
- واکاوی اثر گزارش تفسیری مدیریت بر سود پایدار (شرکتهای پذیرفته شده بورس اوراق بهادار تهران)
- نقش هوش مصنوعی در گزارشگری مالی به موقع و حسابرسی مستمر
- نقش هوش مصنوعی در شناسایی تقلب های مالی
- نقش قدرت شرکت بر رابطه بین امپراتوری سازی مدیریتی و پایداری شرکت در شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.