مدیریت موثر کلاس درس از طریق آموزش الکترونیکی

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی پژوهش های سازمان و مدیریت
  • کد COI اختصاصی: NCMR03_034
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 671
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بنیامین شهمیرزادی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر نرم افزار، دانشگاه گلستان، گرگان، ایران

زهرا حسنی

دانشجوی کارشناسی آموزش ادبیات، دانشگاه فرهنگیان الزهرا (س)، تبریز، ایران

چکیده

آموزش و پرورش دستخوش تغییراتی در جهانی شدن شده است که پیوند زندگی مردم را با توسعه از طریق آموزش و یادگیری ضروری می کند. این مقاله به بررسی مسائل آموزش الکترونیکی و مدیریت کلاس درس می پردازد. با رشد فن آوری ها و سرعت روز افزونی که استفاده از اینترنت در سرتاسر جهان در حال گسترش است، تغییراتی در تقاضا و عرضه آموزش دیده می شود. از جمله تغییرات جمعیتی که منجر به افزایش جمعیت در برخی زمینه ها می شود، چالش هایی را برای آموزش در رابطه با تقاضا و عرضه آن مخصوصا در میان چالش جهانی کویید ۱۹ ایجاد می کند. موسسات آموزشی ، در حال بررسی و اتخاذ شیوه های تدریس نوین برای مدیریت موثر کلاس درس هستند، زیرا با چالش های مختلف به ویژه کویید ۱۹ سروکار دارند. آموزش الکترونیکی یکی از این حالت هاست. پژوهش حاضر با هدف بررسی مدیریت موثر کلاس درس از طریق آموزش مجازی انجام شده است. این پژوهش به لحاظ هدف جزء تحقیقات کاربردی است که با روش کتابخانه ای (مروری) انجام گرفته است. وادبیات مربوط به مفهوم مدیریت، مفهوم یادگیری الکترونیکی، شیوه های مدیریت کلاس درس و پیامدهای آن در یادگیری الکترونیکی، مشارکت های یادگیری الکترونیکی در آموزش و بحث پیرامون آنها را مرور می کند. و نشان میدهد که سهم قابل توجهی از یادگیری الکترونیکی به نیازهای یادگیرندگان وابسته است، زیرا دانش آموزان کانون تمام فرآیندهای آموزشی هستند. این بررسی در نهایت به این نتیجه می رسد که یادگیری الکترونیکی باید به گزینه ای برای ارائه آموزش تبدیل شود و نیاز به متعهد بودن و انگیزه مربیان برای ارائه آموزش موثر را توصیه می کند

کلیدواژه ها

تکنولوژی، آموزش الکترونیکی، مدیریت کلاس، فناوری اطلاعات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.