بررسی رابطه حساسیت سرمایه گذاری جریان نقدی، محدودیت مالی و سرمایه گذاری شرکت
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی نوگرایی در پژوهش های مدیریت،حسابداری و اقتصاد
- کد COI اختصاصی: MMAER01_055
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 367
نویسندگان
دانشجوی دکترا حسابداری، دانشگاه پردیس بین المل کیش دانشگاه تهران
کارشناسی ارشد حسابداری، موسسه آمورش عالی حکیم نظامی- قوچان - ایران
کارشناسی ارشد حسابداری، موسسه آمورش عالی حکیم نظامی- قوچان - ایران
کارشناسی ارشد حسابداری، موسسه آمورش عالی حکیم نظامی- قوچان - ایران
چکیده
مطالعه حاضر به چند طریق سهم علمی و پژوهشی مهمی در تحقیقات حاضر دارد. سرمایه گذاری را میتوان یکی از ارکان اساسی اقتصاد کشورها دانست. تردیدی نیست که افزایش تولید که یکی از نخستین گامهای فرایند توسعه محسوب میگردد، مستلزم افزایش سرمایه گذاری خواهد بود. حساسیت سرمایه گذاری جریانهای نقدی شاخصی بر سطح وابستگی فعالیتهای سرمایه گذاری بر دسترسی سرمایه های داخلی میباشد. شدت این حساسیت میتواند توانایی شرکت برای به دست آوردن سرمایه ی خارجی را نشان دهد. هر چه حساسیت کمتر )بیشتر( باشد شرکت ها تواناتر )ناتوان تر( برای به دست آوردن سرمایه های خارجی در فعالیتهای سرمایه گذاری هستند. همچنین یکی از ضروریات کشورهای درحال توسعه حرکت شرکتها به سمت بینالمللی شدن میباشد چراکه فشار رقابتی در حال افزایش است و از طرفی کمکهای مالی مستقیم و پشتیبانی از طرف دولتها کاهش یافته است. به هرحال، باوجود نقش ثابت شرکتها در توسعه اقتصادی و سهم کشورهای درحال توسعه در رشد تجارت جهانی، مطالعات کمی در خصوص بین المللی شدن این شرکتها در کشورهای درحال توسعه و به خصوص در کشور ایران صورت گرفته است و تحقیقات مرتبط با این زمینه هنوز مراحل اولیه خود را طی میکنند. شکاف تحقیقاتی در مورد تاثیرات حساسیت سرمایه گذاری در جریان های نقدی و فشار مالی روی سرمایه گذاری به وضوح مشخص است. بنابراین نتایج این تحقیق برای مدیران شرکتها، سرمایه گذاران بالقوه و خوانندگان مفید است زیرا در مورد سوءتعبیری که اغلب درباره قیمت سهام و سود سهام رخ میدهد اطالع میدهد. این سه متغیر بسیار قدرتمند هستند و در هر فرآیند تصمیمگیری در نظر گرفته میشوند.کلیدواژه ها
حساسیت سرمایه گذاری، جریان نقدی، محدودیت مالی، سرمایه گذاری شرکتمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.