تاثیر پوشش های پلاستیکی در بسته بندی با اتمسفر تعدیل یافته غیر فعال بر خصوصیات کیفی میوه زغال اخته
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: اولین کنگره ملی علوم و فناوریهای نوین کشاورزی
- کد COI اختصاصی: MAST01_925
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1282
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد
دکتری
دانشیاران، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
دکتری
چکیده
در این پژوهش تآثیر بسته بندی با دو پوشش پلی مری (پلی اتیلن با دانسیته کم و پلی پروپیلن) در شرایط اتمسفر تعدیل یافته غیر فعال بر خصوصیات کیفی و عمر انباری میوه های زغال اخته ((Cornus mas L. ارزیابی شد. پس از توزین و بسته بندی در آزمایشگاه فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت گروه علوم باغبانی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، میوه های بسته بندی شده همراه با میوه های شاهد (در ظروف بدون در پوش) به سردخانه گروه منتقل و در دمای 1 درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی 95-90% به مدت 35 روز نگهداری شدند. در این آزمایش میوه ها در روز قبل از انباری و در طول دوره نگهداری با فاصله 7 روز از سردخانه خارج و از نظر فاکتور های مختلف کیفی مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان داد میوه های بسته بندی شده با هر دو پوشش تآثیر معنی داری در کاهش درصد افت وزن داشت. پوشش پلی پروپیلنی نسبت به پوشش پلی اتیلنی با دانسیته کم بهترین اثر را در حفظ شاخص رنگی نشان داد. در طول دوره انباری PH افزایش یافت و بین پوشش ها اختلاف معنی داری مشاهده نشد ولی شاهد بیشترین میزان PH را نشان داد. بین پوشش ها از نظر TSSو TA اختلاف معنی داری مشاهده گردید و به ترتیب بالاترین مقادیر TSS و TA در پوشش پلی پروپیلن و پلی اتیلن مشاهده گردید. ویتامین Cو کیفیت ظاهری کاهش یافت و میوه های شاهد پایین ترین مقدار ویتامین Cو کیفیت ظاهری را نشان دادند.کلیدواژه ها
پوشش های پلیمری، زغال اخته، کیفیت، ویتامینCمقالات مرتبط جدید
- بررسی راهبردهای ترویج انرژی های پاک در بین گلخانه داران استان البرز
- مطالعه اثر روش های مختلف خاک ورزی بر عملکرد و برخی صفات سه رقم عدس دیم
- Machine Vision Approach Coupled with a Hybrid EHD-Convective Dryer to Model Khalal Slices Drying Process with ANFIS
- انتخاب مناسب دور موتور و نوع سوخت از لحاظ ویژگیهای عملکردی موتورهای دیزلی با استفاده از روش های تصمیم سازی
- پتانسیل سنجی تولید زیستگاز از پسماندهای کشاورزی و فضولات دامی در شهرستان اهواز
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.