جریان شناسی گروه های تکفیری انحرافی در اسلام
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 280
این مقاله فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن مقالات دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.
نسخه کامل این مقاله ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_PRIW-4-3_002
تاریخ نمایه سازی: 17 خرداد 1401
چکیده مقاله جریان شناسی گروه های تکفیری انحرافی در اسلام
برخی از گروه های معارض اسلامی با شعار به ظاهر حق پرستانه توحیدی، جنایات غیر انسانی مرتکب می شوند و غیر خود را کافر می پندارند؛در حالی که در حقیقت آن ها، علی رغم ادعای مسلمانی خود، درعمل کافر هستند. این ها عامدانه و عالمانه به امر تکفیر و کشتن غیر همفکران خود اقدام می کنند؛ لذا با توجه به جریان شناسی گروه های معارض اسلامی بر همه مسلمین واجب است که در مقابل چنین تفکری بایستند؛ چرا که در عصر حاضر مخالفان با دست آویز قراردادن این تفکر، به شبهه افکنی و معرفی اسلام به عنوان دین خشونت پرداخته اند. اصول حاکم برمبانی فقهی جهاد در اسلام، به ارائه فرهنگ صلح جهانی منجر می شود، و عملیات جنگی گروه های معارض، جهاد محسوب نمی شود؛ علمای اهل تسنن و شیعه همه اتفاق نظر دارند که امر تکفیر خارج از مبانی اسلامی و مضر به حال مسلمانان است و همه مسلمانان باید علیه چنین توطئه ای که جامعه اسلامی را دچار مشکلات کرده اقدامی مناسب کنند؛ زیرا تحرکات تکفیری و عملیات جنگی گروه های معارض اسلامی، توطئه ای است از سوی بیگانگان که هدف اصلی آن ایجاد تفرقه بین مسلمین و زشت جلوه دادن چهره اسلام با کارهای وحشیانه ای است؛ که این امر هیچ گاه در تاریخ سابقه نداشته است.
کلیدواژه های جریان شناسی گروه های تکفیری انحرافی در اسلام:
نویسندگان مقاله جریان شناسی گروه های تکفیری انحرافی در اسلام
حسن جعفری
Yadegar-e-Imam Khomeini(RAH) Branch, Islamic Azad University
محمد بهرامی خوشکار
Martyr Motahari University (RAH)
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :