بازآرایی چندهدفه شبکه توزیع نامتعادل با هدف کاهش تلفات و بهبود پروفیل ولتاژ با درنظرگیری عدم قطعیت بارها و تولیدات پراکنده توسط الگوریتم NSGA-II

سال انتشار: 1397
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 148

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CIRED06_058

تاریخ نمایه سازی: 17 خرداد 1401

چکیده مقاله:

بازآرایی به عنوان یکی از کم هزینه ترین روشهای کاهش تلفات و بهبود پروفیل ولتاژ در شبکه های توزیع شناخته میشود. در این روش با بازکردن تعدادی از سکسیونرهای شبکه و بستن تعدادی از کلیدهای مانور، آرایش فیدرها تغییر داده میشود. علاوه بر بازآرایی، از منابع تولید پراکنده نیز به منظور کاهش تلفات و بهبود پروفیل ولتاژ شبکه های توزیع استفاده میشود.یکی از مواردی که در اغلب تحقیقات از جمله در مساله بازآرایی معمولا نادیده گرفته میشود، عدم قطعیت در میزان مصرف بارها و تولید منابع پراکنده است. به همین دلیل، روشهای قطعی استفاده شده دید کامل و جامعی از وضعیت واقعی شبکه به دست نمیدهند. به صورت مشابه در اکثر مطالعات انجام شده، ماهیت تکفاز بارهای موجود در شبکه های توزیع و ذات نامتعادل آنها نادیده گرفته شده و با متعادل فرض کردن بارها، دقت نتایج دچار خطا خواهد بود. در این مقاله هر دو راهکار بازآرایی شبکه و تعیین مکان بهینه تولید پراکنده در شبکه توزیع نامتعادل با هدف کاهش تلفات شبکه و بهبود پروفیل ولتاژ شبکه به صورت همزمان با استفاده از روش بهینهسازی چندهدفه ژنتیک (NSGA-II) مورد بررسی قرار داده میشود.همچنین با توجه به عدم قطعیت مربوط به بارهای شبکه و میزان توان خروجی منابع تولید پراکنده از روشی مقاوم که در آن پایداری جوابها به عنوان هدفی سوم به دو هدف قبلی اضافه خواهد شد، به منظور لحاظ کردن عدم قطعیت بارهای شبکه و تولید منابع تولید پراکنده استفاده شده است.

نویسندگان

سیدمحمدصادق غیاثی

گروه مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز اهواز، ایران

محمدرضا حبیبی فر

گروه مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز اهواز، ایران

محمدحسن نظری

دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران، ایران

پیمان سلمانپوربندقیری

دیسپاچینگ جنوب غرب شرکت برق منطقهای خوزستان اهواز، ایران