مطالعه سینتیک خشک شدن محصولات کشاورزی
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: اولین کنگره ملی علوم و فناوریهای نوین کشاورزی
- کد COI اختصاصی: MAST01_677
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1018
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد- عضوباشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی
استادیار، بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز تحقیقات کشاورزی و منا
چکیده
به منظور بهبود فرایند خشک شدن محصولات کشاورزی در خشک کن ها مطالعه سینتیک خشک شدن آنها ضروری است زیرا منحنی های خشک شدن ، مکانیزم انتقال جرم وحرارت در ماده را به خوبی نمایش می دهد.برای این منظور داده ها باید توسط آزمایشات تجربی و با تعیین نمودار رطوبت آزاد برحسب زمان خشک کردن به دست آید در این تحقیق روشهای تعیین سینتیک خشک شدن مورد مطالعه قرار گرفت. ماده انتخابی برای این مطالعه لایههای سیبزمینی بوده است. برای این منظور لایه های سیب زمینی با ضخامت 6 میلیمتر در دماهای 50 ،60و70 درجه سلسیوس درخشک کن کابینتی مورد بررسی قرار گرفت. سرعت هوای خشککن در هر سه دما 5/1 متر بر ثانیه انتخاب شد. رطوبت اولیه محصول بر پایه تر 34/75 درصد بوده است و لایه های سیب زمینی تازمانی که کاهش جرم در آنها ثابت شود در خشککن کابینتی خشک شدند. شدت خشک شدن و مدت زمان خشک شدن مورد مطالعه قرار گرفته و منحنیهای زمان خشک شدن و شدت خشک شدن بدست آمده است. همچنین حالتهای مختلف با یکدیگر مورد مقایسه قرار گرفت. بر اساس نتایج، بیشترین شدت خشک شدن مربوط به دمای 70 درجه سلسیوس و همچنین کمترین مدت زمان خشک شدن در این دما بوده است.کلیدواژه ها
سینتیک خشک شدن، سیب زمینیمقالات مرتبط جدید
- بررسی تناسب اقلیمی جهت تعیین گونه منتخب آبزی پرورشی (مطالعه موردی جنوب اهواز و شمال شوش)
- ارزیابی فعالیت آنتی آکسیدانی ژنوتیپهای(ارقام) کنجد در پاسخ به تنش سرما
- تاثیر تنش سرما برمحتوای H۲O۲ و MDA در ژنوتیپهای کنجد در مرحله ی گیاهچهای
- بررسی برهمکنش قارچ مایکوریزا آربسکولار و سطوح مختلف فسفر بر گیاه باقلا (. vicia faba L ) تحت شرایط تنش خشکی.
- اثرات زیست محیطی سدها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.