بررسی عملکرد خودروهای برقی (الکتریکی)

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس ملی مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک
  • کد COI اختصاصی: ECME14_062
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 423
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ایمان سهرابی مقدم چافجیری

دانشجوی دکترای تخصصی برق گرایش الکترونیک، دبیر مدارس سما لاهیجان، دانشگاه آزاد اسلامی، لاهیجان، ایران

حسین اکبرنژاد دموچالی

دانش آموز پایه دوازدهم رشته مکانیک خودرو، هنرستان فنی و حرفه ای سما لاهیجان ، دانشگاه آزاد اسلامی، لاهیجان، ایران

چکیده

هدف این مقاله بررسی و تحلیل خودروهای برقی، آینده آنها و تاثیر آنها بر زندگی عموم مردم است. خودروهای برقی، نسل جدید خودرو هستند که در راستای کاهش آلاینده های خروجی خودروهای معمولی به وجود آمدند. این خودروها آلایندگی خروجی مستقیم نزدیک به صفر دارند و با احتساب استهلاک آسیب بسیار کمتری نسبت به خودروهای معمولی )بنزینی( دارند. با اینکه هنوز این خودروها در سراسر جهان در حال استفاده نیستند، کشورها و سیاستمداران در حال برنامه ریزی برای جایگزینی خودروهای برقی با خودروهای بنزینی هستند. این سیاست همانند محیط زیست، تاثیر زیادی گذاشته و اقتصاد جهان تحول بزرگی را تجربه خواهد کرد. خودروهای برقی انواع مختلفی دارند و انتظار میرود در آینده تنوع بسیار زیادی از خودروهای برقی را شاهد باشیم. هر نوع از خودروهای برقی مزایا و معایب خاص خود را دارند که باعث میشود در راستای تکامل آنها بیشتر تلاش شود تا برای آیندهای نزدیک خودروهایی به وجود بیایند که نه تنها در زمینه سوخت، بلکه در معیارهای دیگر هم بتوانند از خودروهای بنزینی پیشی بگیرند و جایگاه خودروهای بنزینی را از آن خود کنند. در این خودروها معیارهای جدیدی برای ارزیابی به وجود آمده، مثل مقدار نگهداری انرژی و توان باتری که کار را برای ایده آل بودن این خودروها و نبود زیرساخت ها و خدمات لازم و کافی ورودشان را به بازار جهانی سخت میکند. شرکتها و توسعه دهندگان این فناوری هر روزه در حال پیشرفت هستند و تکنولوژی های جدیدی ابداع میشود که میتواند به زودی صنعت خودرو را متحول کند.

کلیدواژه ها

خودرو برقی، تکنولوژی، صنعت خودرو، خودرو هیبریدی، باتری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.