بررسی روش های تشخیص بوی کد به منظور رسیدن به کد تمیز و ارتقای قابلیت نگهداری نرم افزار
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس ملی مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک
- کد COI اختصاصی: ECME14_024
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 390
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر دانشگاه جامع امام حسین (ع)
استادیار دانشگاه جامع امام حسین (ع)
چکیده
یک نرم افزار خوب باید حاوی ویژگی های مشخصی ازجمله انعطاف پذیری و قابلیت نگهداری بالا باشد. رعایت درست اصولشیء گرایی ازجمله روش هایی است که ما را به نوشتن نرم افزار انعطاف پذیرتر و قابل نگهداشت تر وادار می کند. برنامه نویس هاسعی بر استفاده از این اصول دارند اما گاهی به خاطر کمبود وقت، هزینه، سهل انگاری و موارد دیگر در رعایت کامل این اصولبی توجهی می شود و باعث ایجاد ساختارهای پیچیده و گاه مشکل زا در کد شده و انعطاپذیری نرم افزارها را به شدت کاهشمی دهد. توجه به این موضوع که در نرم افزارها خصوصا نرم افزارهای تحت وب، نیازهای کاربران دائم در حال تغییر است، باعثشده که توجه محققان به افزایش انعطاف پذیری برنامه ها بیشتر معطوف شود. اغلب این ساختارهای نامناسب، مشخصاتشناخته شده ای دارند که می تواند پس از شناسایی، با کمک روش های بازسازی کد، تصحیح شوند. در این مقاله برای شناساییساختارهای نامناسب کدهای نرم افزار ، روش های مختلفی در بخش پیشینه تحقیق بررسی گردیده است.کلیدواژه ها
بوی کد، نرم افزار، قابلیت نگهداری، مهندسی نرم افزارمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.