بررسی نقش مبلمان شهری در برپایی اماکن مذهبی جهت ایجاد روحیه و امنیت افراد در جامعه (مطالعه موردی:منطقه ۶ و ۷ شهر اهواز)

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی عمران،معماری و مدیریت شهری
  • کد COI اختصاصی: CUCONF07_042
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 177
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی منصوری

کارشناس ارشد رشته معماری وکارشناس ارشد طراحی شهری،دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز،اهواز،ایرا ن

ناصر سیاحی

کارشناس ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی ماهشهر ایران

محمدعلی خلیجی اسکویی

استادیار رشته شهرسازی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز،اهواز،ایران

مریم السادات پورحسینی

کارشناس ارشد روانشناسی مثبت گرا، دانشگاه آزاد اسلامی واحدتهران مرکزتهران ایران

چکیده

هدف: بررسی نقش مبلمان شهری در برپایی اماکن مذهبی جهت ایجاد روحیه و امنیت افراد در جامعه می باشد. روش تحقیق: از روش پژوهش توصیفی - همبستگی در بستری از مطالعات کتابخانه ای استفاده شده است. به این منظور پرسشنامه ای با مقیاس لیکرت تهیه شد و در اختیار گروه نمونه ۷۵ نفری از جامعه آماری پژوهش قرار گرفت. نمونه گیری این پژوهش به طور کامل هدفمند بوده و برای شناسایی متخصصان از شیوه نمونه گیری گلوله برفی استفاده شده و نمونه گیری تا رسیدن به اشباع نظری ادامه پیدا کرده است.تجزیه وتحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار spss نسخه ۲۵ صورت گرفت.یافته ها: نتایج حاصل از همبستگی بین متغیرها نشان داد که بین جنس مبلمان شهری با ایجاد روحیه و امنیت افراد در جامعه ارتباط وجود دارد.بین رضایتمندی با ایجاد روحیه و امنیت افراد در جامعه ارتباط وجود دارد. بین خلاقیت ونوآوری با ایجاد روحیه و امنیت افراد در جامعه ارتباط وجود دارد. بین محل قرارگیری مبلمان با ایجاد روحیه و امنیت افراد در جامعه ارتباط وجود دارد. بین ایجاد سایبان برای مبلمان با ایجاد روحیه و امنیت افراد در جامعه ارتباط وجود دارد. استراتژی ها: هر کدام با سرویس دهی و خدمات خاص خود در جهت رضایت عمومی طراحی می شوند، بعد هویتی از ابعاد مهمیاست که می تواند در خاطره بصری مردم نقش اساسی داشته باشند، مکان یابی و نصب مبلمان عنصری است مرتبط با عملکردی که جنبه های دیگر این عناصر را تحت الشعاع قرار می دهد.

کلیدواژه ها

نقش مبلمان شهری ،برپایی اماکن مذهبی ، ایجاد روحیه و امنیت افراد در جامعه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.