بررسی و مدل سازی رگرسیونی و بهینه سازی با کمک الگوریتم تبرید تدریجی ، پهنای جوش در جوشکاری اکتیو تیگ بر روی فولاد ۳۱۶L

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هجدهمین همایش ملی و هفتمین کنفرانس بین ­المللی مهندسی ساخت و تولید ایران
  • کد COI اختصاصی: ICME18_171
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 133
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عماد پروانه اول

دانشجوی کارشناسی ارشد، مهندسی مکانیک، دانشگاه فردوسی مشهد

فرهاد کلاهان

دانشیار، مهندسی مکا نیک، دانشگاه فردوسی مشهد

چکیده

تشخیص سطوح پارامترهای فرآیند بر مرغوبیت محصولات تاثیر دارد. در این مقاله به بررسی مدل سازی و بهینه سازی روش جوشکاری اکتیو تیگ فولاد ضدزنگ AISI۳۱۶ می پردازد، برای ماتریس طراحی ازمایشات از طرح عاملی کامل به کار برده شد. مدل سازی از شیوه رگرسیون و بهینه سازی آن بر اساس الگوریتم تبرید مورد استفاده قرار گرفت. آزمایش های جوشکاری اکتیو تیگ بر روی قطعات فولاد ۳۱۶L انجام گرفت. برای جمع آوری داده های پهنای جوش، ماتریس طرح عاملی کامل انتخاب شده است، در مرحله بعد بر روی داده های تجربی پهنای جوش رگرسیون (خطی، درجه دوم و لگاریتمی) انجام شده اند، بعد از آن با توجه به تجزیه و تحلیل آماری و نتایج آزمون های آماری مدل اصلح (مدل درجه دوم) انتخاب گردید. سپس برای بهینه سازی فرآیند از شیوه الگوریتم تبرید تدریجی بهکار برده شد. طبق نتایج، مدل سازی آماری و بهینه سازی این پژوهش با خطای ۶/۴% کارآمد است.

کلیدواژه ها

نانو سیلیس، رگرسیون، تبرید تدریجی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.