دیسپارسیون حالت جامد در تهیه نانو/میکروکامپوزیت های پلیمری ترموپلاستیک

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هجدهمین همایش ملی و هفتمین کنفرانس بین ­المللی مهندسی ساخت و تولید ایران
  • کد COI اختصاصی: ICME18_081
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 263
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سید مهدی نریمانی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی اصفهان

رضا تیکنی

دانشیار، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی اصفهان

زهره حسین زاده

دانشجوی دکتری، دانشکده مهندسی معدن، دانشگاه صنعتی اصفهان

علی اکبر دستگردی

دانشجوی کارشناسی، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی اصفهان

مهدی کاروان

استادیار، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی اصفهان

چکیده

بخش قابل توجهی از تحقیقات در حوزه نانوکامپوزیت های پلیمری قبل از مسئله مشخصه یابی و ساخت، چگونگی توزیع و تفرق یا دیسپارسیون مناسب نانوذرات است. فناوری اساسی در مخلوط کنه ای بر پایه فرکانس تشدید صوتی ترکیبی از انرژی صوتی و ارتعاش بوده که می تواند در حالت جامد باعث ایجاد دیسپارسیون ذرات گردد. در این تحقیق، دیسپارسیون حالت جامد نانوذرات کربنی کربن سیاه و گرافیت به عنوان پیش فرآیند اصلی بر روی گرانول های پلی یورتان ترموپلاستیک، پلی اتیلین سبک و آکریلونیتریل بوتادین استایرن صورت گرفته و کامپاند تهیه شده در روش کلندرینگ به منظور امکان سنجی ساخت ورق های کامپوزیتی استفاده می گردد. نتایج نشان داد دمای شیشه ای در سینترینگ سطح گرانول ها،ویسکوزیته مذاب در کلندرینگ و اندازه ذرات بر روی راندمان دیسپارسیون ذرات تاثیر گذاشته که منجر به تغییرات در خواص مکانیکی می شود. نتایج نشان داد نانوذرات گرافیت با درصد وزنی ۱ درصد منجر به کرنش در شکست بیشینه نانوکامپوزیت ها نسبت به پلیمر پایه می شود و دیگر خواص کششی نمونه ها در حالت پلیمرها با دمای شیشه ای پائین تحت تاثیر نامطلوب افزایش ذرات بوده در حالیکه خواص کششی نانوکامپوزیت ها در حالت استفاده از پلیمر آکریلونیتریل بوتادین استایرن با افزایش نانومواد افزایش یافته و در میکرومواد اثر برعکس ایجاد می گردد

کلیدواژه ها

دیسپارسیون،کلندرینگ، نانو/میکروکامپوزیت ترموپلاستیک،خواص مکانیکی،آگلوموراسیون

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.