مروری بر جایگاه هویت ملی در کتاب های درسی دوره ابتدایی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: یازدهمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
  • کد COI اختصاصی: IICMO11_079
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 451
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شاهین نصری

دانشجوی کارشناسی آموزش ابتدایی پردیس شهید مدرس دانشگاه فرهنگیان کردستان،کردستان،ایران

شهرام مرادپور

دانشجوی کارشناسی آموزش ابتدایی پردیس شهید مدرس دانشگاه فرهنگیان کردستان،کردستان،ایران

چکیده

هویت ملی در میان یک ملت موجب ایجاد و استمرار وحدانیت و همبستگی می باشد.نقش نظام آموزش و پرورش و ساختار و پایه های آن همچون برنامه درسی و کتاب های درسی در این امر دو چندان است و باعث نهادینه شدن هویت ملی و مولفه های آن در انسان می شود.رویکرد این مقاله مروری است و منابع مطالعه شده با استفاده از کلمات کلیدی مرتبط و از پایگاه های داده ای داخلی به دست آورده شده و تعداد ۱۷ مقاله بررسی شد و داده های به دست آمده از این تحقیقات به دو دسته تقسیم شدند.همچنین کلیه منابع،پژوهش های داخلی بودند.یافته ها نشان می دهد که هویت ملی در محتوای کتب درسی وضعیت چندان مطلوب و مناسبی ندارد، به طوری که به برخی مولفه ها بسیار کم پرداخته شده است.به همین خاطر برنامه ریزان درسی باید به این وضعیت بسنده نکنند و با برنامه ریزی دقیق و مناسب به طور متوازن به تمامی مولفه ها بپردازند.

کلیدواژه ها

هویت ملی، دوره ابتدایی، کتاب درسی، برنامه درسی، نظام آموزش و پرورش

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.