ارائه الگوریتم مدیریت استراتژیک تلفات غیر فنی شبکه های توزیع برق بر اساس مدل کارت امتیازی متوازن

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس منطقه ای سیرد
  • کد COI اختصاصی: CIRED08_144
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 159
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مادح بهرامی

دانشگاه علم و صنعت ایران کرمانشاه، ایران

عباس شولائی

دانشگاه علم و صنعت ایران تهران، ایران

چکیده

در شرکتهای تولید، انتقال و توزیع انرژی الکتریکی همواره چالش کاهش هزینه ها وجود داشته و دارد شرکتهای پیشرو در صنعت برق در سراسر دنیا به خوبی به این امر واقف هستند که در رقابت باهم نمیتوانند دوام بیاورند مگر آنکه بتوانند نیازهای مشتریان یا همان مصرف کنندگان برق که در کشور ما آنها را مشترکین مینامیم به نحوی برآورده نمایند که رضایت آنها را در پی داشته باشد. واگذاری امور به بخش خصوصی و کاهش تصدی دولت در امور اجرایی ازیک طرف و توسعه شبکه برق و مصرف کنندگان و نیز وابستگی مشترکین به انرژی الکتریکی از سوی دیگر وظایف شرکتهای توزیع نیروی برق را سنگین مینماید . قیمت تمامشده کالا یکی از تاثیرگذارترین شاخصهای رضایت مشتریان بوده که به دلیل وجود تلفات الکتریکی میتواند افزایشی باشد که هرساله سازندگان تجهیزات و محققین با ارائه راهکارهای نوین سعی در بهبود شاخص تلفات دارند. ازآنجهت که تلفات غیر فنی را میتوان با سهولت بیشتری نسبت به تلفات فنی و نیز صرف هزینه بسیار کمتری کنترل نمود و کاهش داد در این مقاله با استفاده از مدل کارت امتیازی متوازن به بیان و معرفی عوامل موثر در تلفات غیر فنی اشاره خواهیم نمود لازم به ذکر است به دلیل ساختار متفاوت شرکتهای توزیع نیروی برق داخلی با شرکتهای مشابه در کشورهای دیگر به جرئت میتوان گفت قبل از این تلفات غیر فنی با این دقت در منابع دیگر مورد واکاوی و بررسی قرار نگرفته است.

کلیدواژه ها

تلفات غیر فنی، شبکه توزیع برق، مدیریت استراتژیک،BSC(Balanced Scored Card)، الگوریتم.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.