مصالح بومی و معماری پایدار

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: همایش ملی عمران، معماری، شهرسازی و مدیریت انرژی
  • کد COI اختصاصی: NCCEAUPEM01_014
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2980
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا احمدی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران سما -آموزشکده فنی و حرفه

چکیده

در کوتاه مدت به نظر میرسد که مجبور به رعایت طراحی پایدار نباشیم با اینحال این موضوعزمانی می تواند درست باشد که از اینده صرف نظر کنیم. ما به حد افراط از منابع خود استفاده می کنیم و زمین را الوده می سازیم بدون ان که به نیاز های فرزندانمان و فرزندان فرزندانمان توجه داشته باشیم. لذا معماری پایدار از مسائل مهم دنیای معاصر است. از سویی دیگر به رغم مطرح شدن مباحث پایداری در دنیای متاخر عملا تمامی این اصول توسط پیشینیان ما به کار گرفته می شد. معماران پیشین ناگریز از تکیه بر منابع طبیعی و انرژی پاک بوده اند که پایان نا پذیرند. این بهره گیر از طبیعت در سطوح مختلف ارتفاعی و از منابع گوناگون بوده است .همویی و همگرایی معماری بومی کویر ایران با اصول معماری پایدار برایند توجهاتی از قبیل انتخاب اگاهانه و پایداری محور مصالح بومی در این مناطق است.لذا مقاله ی پیش رو به ش تعیین کننده مصالح بومی در خلق معماری پایدار اشاره دارد . این پژوهش با مطالعه ی کیفی صورت گرفته و ابزار گرد اوری داده ها مشاهدات عینی و مطالعه منابع مکتوب ،اسناد و مدارک می باشد.

کلیدواژه ها

مصالح ، معماری، بومی،پایدار ،انرژی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.