استراتژی نگهداری ازتجهیزات شبکه توزیع در برابر آلودگی و خوردگی محیط های صنعتی (مطالعه موردی استان بوشهر- منطقه عسلویه)
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس منطقه ای سیرد
- کد COI اختصاصی: CIRED07_132
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 176
نویسندگان
کارشناس برق شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر بوشهر، ایران
کارشناس برق شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر بوشهر، ایران
چکیده
خوردگی اتمسفری یک مشکل قابل توجه می باشد که باعث تخریب انواع مواد بخصوص فلزات میگردد. تجهیزات شبکه توزیع مناطق صنعتی عسلویه واقع در استان بوشهر در جنوب کشور در معرض خوردگی ناشی از ترکیبات گوگرد دار موجود در محیط، اتمسفر خورنده، خاک حاوی نمکهای مختلف، درجه حرارت بالا و هوای مرطوب و شرجی می باشد. در این مقاله به بررسی خوردگی در محیط شهر صنعتی، شناسایی اکثر آلودگی های خورنده در هوا و تاثیرات مخرب آلودگی و خوردگی بر تجهیزات شبکه توزیع و همچنین راهکاره ها جهت نگهداری تجهیزات در برابر آلودگی ارائه شده است. در این مقاله فیدر فشارمتوسط "نور ویژه" بدلیل نزدیکی به منطقه گوگردی و بیشترین تاثیرپذیری از ترکیبات گوگرد دار، مورد بررسی قرار گرفته است. این فیدر به طول ۵۲ کیلومتر و شامل تجهیزاتی نظیر سکسیونر و تعدادی پست توزیع هوایی می باشد. هادی استفاده شده در این فیدر فشارمتوسط از نوع ACSR (آلومینیوم- فولاد) با مقطع ۰۵۱ میلیمترمربع می باشد که در فاصله ۰۱ متری انبار گوگرد قرار گرفته است و بیشترین خاموشی ها را در طول سال به خود اختصاص داده است. بررسی های انجام شده نشان می دهد که دلیل عمده این خاموشی، خوردگی و فرسودگی تجهیزات، ناشی از گوگرد موجود در محیط می باشد. در این مقاله تجهیزاتی که دچار خوردگی شده اند، دلایل خوردگی آنها و همچنین مناسب ترین روش بهینه برای کاهش خوردگی این تجهیزات مورد بررسی قرار گرفته است.کلیدواژه ها
استراتژی- نگهداری- آلودگی -خوردگی - گوگرد - مناطق صنعتیمقالات مرتبط جدید
- تشخیص تشنج صرعی در سیگنال های EEG با استفاده از IMFs نرمال شده
- مروری بر داده کاوی و کاربردهای آن در سلامت
- بررسی اثرات موبایل قبل و بعد از بهره برداری در ارتقاء سلامت
- مطالعه ای در مورد به حداکثر رساندن طول عمر شبکه در شبکه های حسگر بی سیم
- تجزیه و تحلیل مبتنی بر ویژگی ندول های ریه از تصاویر توموگرافی کامپیوتری (CT)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.