بررسی رابطه افسردگی و ورزش در مردان ورزشکار و غیر ورزشکار شهر ایلام
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: چهارمین همایش بین المللی روانشناسی، علوم تربیتی و مطالعات اجتماعی
- کد COI اختصاصی: RAVAN04_148
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 179
نویسندگان
کارشناسی ارشد مهندسی عمران
کارشناسی علوم تربیتی
کارشناسی علوم تربیتی
کارشناسی زبان انگلیسی
چکیده
مقدمه: افسردگی یکی از شایع ترین اختلالات روانی و یکی از بیماری هایی است که از نظر بار بیماری هزینه زیادی را به سیستم بهداشتی درمانی تحمیل می کند. با توجه به افزایش روز افزون افسردگی، پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه افسردگی و ورزش در افراد ورزشکار و غیر ورزشکار شهر ایلام صورت گرفت.روش بررسی: این پژوهش از نوع توصیفی می باشد. در این تحقیق ۲۰۰ نفر از مردان بالای ۲۰ سال شهر ایلام در سال۱۴۰۰ که ۱۰۰ نفر آنان ورزشکار و ۱۰۰ نفر آنان غیر ورزشکار بودند به صورت نمونه گیری تصادفی طبقه ای میزان افسردگی زنان از پرسشنامه افسردگی بک و T انتخاب شدند. برای تعیین برای مقایسه میانگین های دو گروه برای تجزیه و تحلیل داده ها، از آزمون مستقل استفاده شد.نتایج: یافته ها نشان داد که بین مردان ورزشکار و مردان غیر ورزشکار از لحاظ میزان افسردگی تفاوت وجود دارد. میانگین نمره شدت افسردگی مردان ورزشکار کمتر از مردان غیر ورزشکار است.نتیجه گیری: با توجه به یافته های پژوهش، مبنی بر این که میزان افسردگی در مردان ورزشکار کمتر از مردان غیر ورزشکار است می توان نتیجه گرفت که وجود برنامه ورزشی در زندگی روزمره، می تواند بر کاهش میزان افسردگی مردان موثر باشد.کلیدواژه ها
افسردگی،ورزش، افراد ورزشکار،آزمون افسردگی بکمقالات مرتبط جدید
- بررسینقش اختلالات یادگیری در وضعیت عملکرد تحصیلی دانش آموزان
- بررسی نقش اخلاق در هوش مصنوعی و چالش ها و راه حل های آن
- رابطه اسکیزوفرنی با اختلال یادگیری در دانش آموزان
- اثربخشی آموزش واقعیت درمانی بر نگرش های ناکارآمد و باورهای وسواسی در دانش آموزان دارای اختلالات یادگیری شهر دامغان
- تاثیرات روانشناختی استفاده از فناوری های دیجیتال بر سلامت روانی و نقش والدین در پیشگیری از اعتیاد دیجیتال
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.