بررسی رابطه بین روابط عمومی با ایجاد مزیت رقابتی در بانک صادرات شهرستان لامرد

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مطالعات جهانی در علوم انسانی، مدیریت و کار آفرینی
  • کد COI اختصاصی: CNCCONF05_106
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 281
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

میثم شاکری

دانشجوی دکتری مدیریت دولتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان

حسین غلامی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد- کارمند بانک صادرات استان فارس-لامرد

چکیده

هدف از انجام این پژوهش، بررسی رابطه بین روابط عمومی با ایجاد مزیت رقابتی در بانک صادرات شهرستان لامرد می باشد. اینپژوهش از نظر روش، توصیفی- همبستگی می باشد. از آنجایی که جامعه آماری این پژوهش مشتریان دارای حساب در بانک صادراتشهرستان لامرد می باشد جامعه آماری تحقیق با توجه به نامحدود بودن حجم جامعه از فرمول نمونه نامحدود استفاده شده است که ۳۸۴نفر به صورت تصادفی ساده از مشتریان دارای حساب در بانک صادرات شهرستان لامرد انتخاب شده است. پرسشنامه هایی که در این جااستفاده شده است، پرسشنامه های محقق ساخته ارتباطات یکپارچه بازاریابی و مزیت رقابتی می باشد. برای پرسشنامه ارتباطات یکپارچهبازاریابی ضریب پایایی با استفاده از آزمون آلفای کرونباخ ۰.۸۲ و برای پرسشنامه مزیت رقابتی ۰.۸۰ بدست آمد و به منظور دستیابی بهروایی مطلوب پرسشنامه ارتباطات یکپارچه بازاریابی، روایی از طریق روایی محتوی و نیز آزون بارتلت که مقدار آن برابر ۰.۷۸۶ براورد شدهو برای پرسشنامه مزیت رقابتی از روایی محتوا استفاده شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها، با استفاده از نرم افزار SPSS ، در سطح اول ازروش های آمار توصیفی و در سطح دوم از روشهای آمار استنباطی (آزمون کولموگروف-اسمیرنوف (بررسی نرمال بودن هر یک از متغیرها)،ضریب همبستگی پیرسن (جهت بررسی معناداری رابطه) و آزمون فریدمن (مقایسه میانگین رتبه ی ابعاد))، استفاده شده است. پس از تجزیهو تحلیل داده ها، مشخص گردید که بین روابط عمومی با ایجاد مزیت رقابتی در بانک صادرات شهرستان لامرد رابطه معناداری وجود دارد.

کلیدواژه ها

اتباطات یکپارچه بازاریابی، مزیت رقابتی، برنامه های پشتیبانی، بانک صادرات شهرستان لامرد و بازاریابی مستقیم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.