بسترهای مطلوب آموزش در دوران مجازی برای دانش آموزان و دانشجویان

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: دومین کنفرانس علوم اجتماعی،روانشناسی، علوم تربیتی و علوم انسانی
  • کد COI اختصاصی: SPESHCONF02_012
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 177
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ساقیا چترسیماب

دانشجوی کارشناسی آموزش راهنمایی و مشاوره.دانشگاه پردیس شهید باهنر شیراز

الهام سادات هاشمی منش

دانشجوی کارشناسی رشته زبان و ادبیات عربی.دانشگاه علامه طباطبایی تهران

غزاله بلوچی

دانشجوی کارشناسی آموزش زبان انگلیسی.دانشگاه فرهنگیان بوشهر

نادیا محمدی

دانشجوی کارشناسی آموزش زبان انگلیسی.دانشگاه فرهنگیان بوشهر

چکیده

طبق مطالعات انجام شده آموزش از راه دور یا مجازی ، تاریخچه ای ۲۸۰ ساله دارد. اما لزوم استفاده از این شیوه ی آموزشی، به علت شرایط حاکم، بیش از هر زمان دیگری احساس می شود. بهره وری از آموزش مجازی ،نیازمند شناخت بسترهای مطلوب برای این نوع از آموزش، آماده سازی جامعه هدف که شامل معلمان ، اساتید ، دانش آموزان و دانشجویان است ؛ و همینطور بررسی عوامل و فاکتورهایی جانبی است که بستر مناسب را فراهم می کنند .امروزه ، آموزش و پرورش به استفاده از پلت فرم های آموزش مجازی و شبکه اینترنت وابسته است. این در حالیست که تهیه این موارد برای بسیاری از خانواده های دانش آموزان ممکن نیست . همینطور ، سرعت اینترنت و کیفیت برنامه های موجود برای آموزش مجازی، در حد مطلوبی نیست. عدم آموزش کافی و کارآمد آموزگاران برای استفاده از اپلیکیشن ها و ابزار آموزش مجازی هم از عواملیست که میان شرایط حاضر آموزش و شرایط مطلوب فاصله ایجاد کرده است. شناختن امکانات و محدودیت ها در گام نخست ، تلاش برای بهبود و ارتقا سطح سواد استفاده از امکانات موجود و همینطور، سعی در کاهش محدودیت ها و مشکلات در گام های بعدی می توانند برای ایجاد بستر مطلوب آموزش، مفید و کارآمد واقع شوند.

کلیدواژه ها

آموزش مجازی، پاندمی، شرایط مطلوب، دانش آموز، معلم، اپلیکیشن های آموزشی، تدریس آنلاین، اینترنت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.