الگوریتم تخمین پارامتر سریع و دقیق برای رله فاصله دیجیتال

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: دومین کنفرانس مکانیک،برق ،مهندسی هوافضا و علوم مهندسی
  • کد COI اختصاصی: IMEAECONF02_076
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 220
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید پیمان

دانشجو دکتری، گروه برق قدرت، واحد خمین، دانشگاه آزاداسلامی ، خمین ، ایران

جواد علمایی

دانشیار، دانشکده مهندسی برق، واحد تهران جنوب، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

چکیده

پاسخگویی رله دیجیتال فاصله، بستگی به محاسبه سریع و دقیق پارامترهایی مانند فاز (فازور) های ولتاژ و جریان و امپدانس خطا دارد. این مقاله یک الگوریتم تخمین امپدانس ظاهری جدید را توصیف می کند که مبتنی بر نظریه اجزاء modal (نمایی) است. دراین مقاله نشان داده شده است که الگوریتم پیشنهادی دارای چندین ویژگی سودمند از نظر سرعت ودقت درمقابل الگوریتم های پیشنهادی متقارن و مبتنی بر اجزاء (مولفه های) مودال قبلی است. این مقاله رویه ای را برای استخراج یک الگوریتم برآورد امپدانس خطا که می تواند برای محافظت از خطوط انتقال قدرت استفاده شود، مورد ارزیابی قرار میدهد. الگوریتم پیشنهادی با استفاده از یک برنامه گذرا جایگزین (ATP) ارزیابی شد. این برنامه یک سیستم قدرت را مدلسازی می کند، بسیاری از شرایط خطاها را در یک خط انتقال انتخابی شبیه سازی می کند و داده های خطا را تولید می کند. سپس نرم افزار رله داده های فیلتر شده، مقیاس بندی شده و نمونه برداری شده را گرفته و امپدانس خطا را با استفاده از الگوریتم پیشنهادی محاسبه می کند. مشخصه رله بر اساس تخمین های امپدانس خطا تصمیم گیری می کند. این مقاله امکان سنجی الگوریتم پیشنهادی را برای حفاظت از فاصله منطقه اول نشان می دهد.

کلیدواژه ها

اجزای modal، رله دیجیتال فاصله، محاسبه فاصله خطا

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.