مروری بر تجربیات شهرهای هوشمند در مقابله با بحران کووید-۱۹

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم و مهندسی
  • کد COI اختصاصی: CARSE06_369
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 151
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مرضیه نعمتی پور

کارشناس طراحی و پیاده سازی سیستم های شبیه ساز سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد ایران،

صدیقه حاج طالبی

رئیس اداره خدمات الکترونیک شهروندی سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد ایران،

چکیده

مقاله پیش رو مروری بر تجربیات اولیه برخی شهرهای هوشمند دنیا در مقابله با بحران کووید-۱۹ می باشد. در ابتدا به بیان تجربیات مفید و تاثیرگذار کشورها و شهرهای شاخص هریک، در مقیاس محلی و یا جهانی پرداخته ایم و سپس خلاصه ای از تجربیات کلانشهر تهران و شهر هوشمند مشهد را بیان نموده ایم. در ادامه با توجه به تجربیات ذکر شده به بیان عناصر کلیدی شهرهای هوشمند در مقابله با COVID-۱۹ پرداختیم. در آخر به این نتیجه رسیدیم که فناوری عامل کلیدی در پیش بینی و کنترل یک بیماری همه گیر مانند کووید-۱۹ در سراسر دنیا می باشد.لذا بایستی به نقش پروژه های شهر هوشمند در رویدادهای اضطراری سلامت عمومی و همچنین نحوه جذب شهروندان به پروژه های شهر هوشمند و افزایش درک شهروندان از پروژه های شهر هوشمند اهمیت ویژه قائل شد.

کلیدواژه ها

کووید-۱۹، شهر هوشمند، COVID-۱۹، هوشمند سازی مقابله با بحران، تجربیات مقابله با ریسک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.