بررسی تاثیر بازاریابی گردشگری ورزشی بر جذب و توسعه جهانگردی و ارتقا آن در ایران
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: ششمین همایش بین المللی گردشگری، جغرافیا و محیط زیست پاک
- کد COI اختصاصی: TGCE06_087
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 256
نویسندگان
فوق لیسانس تربیت بدنی و مدیریت ورزشی
چکیده
گردشگران ورزشی یا تماشاچیان هستند و یا گردشگران ورزشی فعال که خودشان در حین سفر به فعالیتهای مختلف ورزشی می پردازند . بعضی از کشورهای جهان از جاذبه های طبیعی زیادی برای توسعه گردشگری ورزشی برخوردار هستند و با استفاده از این فرصت ها توانسته اند گردشگری ورزشی را در کشور خود توسعه دهند . با توجه به بررسی های صورت گرفته و اثبات شده، ایران یکی از ده کشور اول جهان از نظر جذابی تهای گردشگری است از این رو اهمیت دارد از قابلیت های خود در توسعه گردشگری استفاده کند . گردشگری صنعت روبه رشدی است خصوصا برای کشوری مانند ایران که مناطق پنهان بسیاری در آن وجود دارد. مناطق بکر و ناشناخته ای که با توجه به آداب و رسوم و فرهنگ خاص خود، ورزش های سنتی مخصوص به خود را دارد که می توان به شکل فستیوال گردشگران زیادی را به سمت آن هدایت کرد؛ ایران به دلیل دارا بودن تنوع اقلیمی و زیستی، وضعیت توپوگرافی بی نظیر، وجود جاذبه های تاریخی و فرهنگی، توانمندی های فراوانی را برای جذب گردشگر و به خصوص گردشگری ورزشی داراست ولی این جاذبه های بی نظیر و مناطق بکر به خوبی و به وضوح برای عموم معرفی نشده است و ناشناخته مانده است.گردشگری در حال حاضر روند رو به رشدی را در مباحث اقتصادی و اجتماعی در کشورهای مختلف دارد؛ از سوی دیگر گردشگری یکی از راههای ترویج رفاه برای عموم مردم و کمک به بهبود کیفیت زندگی آنان می باشد. گردشگری ورزشی در کشورهای مختلف جهان رشد چشمگیری دارد و در کشور ما نیز گسترش آن برای رشد صنعت گردشگری اجتناب ناپذیر است . نرخ رشد صنعت گردشگری ورزشی حدود ۱۰ در صد در سال برآورد می شود .کلیدواژه ها
گردشگری ،گردشگری ورزشی ،توسعه ، اقتصاداطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.