تاثیر مدلسازی اطلاعات ساختمان بر مراکز درمانی در دوران کرونا

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: دومین همایش ملی تولید دانش سلامتی و حکمرانی در جهان پساکرونا
  • کد COI اختصاصی: HECOVID02_005
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 219
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ریحانه پوررحیم نجف آبادی

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، مرکز تحقیقات افق های نوین در معماری و شهرسازی، واحد نجف آباد،دانشگاه آزاد اسلامی ، نجف آباد، ایران

الهام ناظمی

استاد یارگروه شهرسازی، مرکز تحقیقات افق های نوین در معماری و شهرسازی، واحد نجف آباد،دانشگاه آزاداسلامی، نجف آباد، ایران

چکیده

مقدمه: پیشرفت روزافزون فناوری و نیاز صنعت برای استفاده از آن باعث شده مدلسازی اطلاعات ساختمان به عنوان یکی از فناوریهای نوین در صنعت ساخت در حال رشد بوده و توجه محققین را برای استفاده و چگونگی توسعه آن جلب کرده است. در زمینه همه گیری اخیر کووید ۱۹، مشارکت بیمارستانهای هوشمند مورد بررسی قرار گرفته است. مدیریت بیمارستان هوشمند با فناوری جدید و مدیریت دانش تکامل مییابد که نیازمند یک سیستم ارزیابی برای اولویت بندی معیارها و معیارهای فرعی است. استراتژی های بیمارستان ها در مقابله با اپیدمی کووید ۱۹ ،تاثیر چشمگیری در کنترل و مدیریت این اپیدمی دارد .شناسایی چالشهای بیمارستانها همراه با راهکارهای آنها در مواجهه با بحران های بیولوژیکی، می تواند نقشه راهی برای برنامه ریزیهای آتی در مدیریت بحران های مشابه باشد.روش: پژوهش حاضر به روش توصیفی و با مطالعات کتابخانه به دنبال بیان تاثیرات فرآیند مدلسازی اطلاعات ساختمان بر مراکز درمانی در دوران کرونا می باشد.نتایج :استفاده از این تکنولوژی در مراکز درمانی در هنگام شیوع کرونا ، باعث تغییر تقاضای امکانات در بیمارستان های موجود برای پوشش نیازهای بیماران کووید ،کاهش و خطر ، هماهنگی و طراحی تبدیل تجسم به واقعیت افزوده ، رویکرد ناب، مدیریت و کنترل مناسب بخش های مختلف و تجهیزات و ............. می باشد.

کلیدواژه ها

مدلسازی اطلاعات ساختمان، مراکز درمانی، کرونا

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.