چالش ها و فوایدآموزش زبان دوم از طریق کامپیوتر

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی زبان، ادبیات، تاریخ و تمدن
  • کد COI اختصاصی: ICLP07_028
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 95
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

همدم جبهه

کارشناس کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز ایران

چکیده

امروزه امر آموزش، به دو بخش انسانی و ماشینی تقسیم شده است. معلم انسانی و معلم ماشینی گاهی در تقابل قرار می گیرند و گاهی در آرامش نسبی در کنار هم به آموزش می پردازند. با توجه به تئوری های آموزشی که برای انتقال مطلب از زبان هدف به زبان آموز مطرح شده استفاده از کامپیوتر در کنار فواید، مضراتی هم دارد. باوجود برنامه های نرم افزاری رنگارنگ و عدم توبیخ از سوی ماشین، زبان آموزان گاهی معلم ماشینی را ترجیح می دهند زیرا استفاده از مطالب آن نه محدودیت زمانی دارد و نه مکانی. از طرف دیگر معلم ها باید با کسانی که هم قرار است شغل آنها را اشغال کنند و هم به نوع آموزش دهی آنها اطمینانی ندارند کنار بیایند. توقعاتی که سیستم جدید آموزشی در دانش آموزان به وجود می آورد و آنها را به داشتن شغل بهتر در آینده تشویق می کند از دیگر دلیل روی خوش نشان دادن به این برنامه هاست. به این ترتیب رقابتی بین انسان و ماشین در یک حوزه دیگر آموزش شکل گرفته که اگر در مسیر درست هدایت نشود خطرآفرین خواهد بود. نحوه کنار آمدن با این امر در مقاله توضیح داده شده است و نوعی تعامل سازنده و سازشکارانه برای استفاده از فواید و دورکردن مضرات ارائه شده است. در تهیه این مقاله از روش توصیفی ارزشیابی استفاده شده است.

کلیدواژه ها

آموزش، زبان، کامپیوتر، نرم افزار، اپلیکیشن

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.