سال انتشار: 1387
محل انتشار: یازدهمین همایش ملی بهداشت محیط ایران
کد COI مقاله: NCEH11_018
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 885
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله حذف سرب و کادمیوم از فاضلاب صنایع رنگ با استفاده از لیکا
چکیده مقاله:
در این مطالعه قابلیت لیکا جهت حذف سرب و کادمیوم از فاضلاب صنایع رنگ در مقادیر مختلف جاذب،زمان ماند و pH مختلف در سال 1387 بررسی گردید.کلیه آزمایشات بوسیله دستگاه جذب اتمی و بر اساس کتاب روشهای استاندارد آب وفاضلاب(استاندارد متد ویرایش 19 ) و در رئاکتور بسته انجام گردید. بیشترین کارایی حذف برای فلز سرب 93.75% در pH هفت و mg/L 10 لیکا و برای کادمیوم بالاترین کارایی حذف 89.7% در pH هفت و mg/L 10 لیکا بدست آمد.مطالعه معادله های جذب همدما نشان داد که جذب فلزات مذکور با مدل فروندلیخ بیشتر قابل تفسیر میباشد (R2Pb=0.963 & R2Cd= 0.929 ) طبق مطالعه انجام گرفته زمان ماند بهینه 1 تا 2 ساعت در نظر گرفته شد . براساس نتایج این تحقیق لیکا بعنوان جاذبی ارزان ودردسترس در منطقه جهت خذف کادمیوم و سرب از فاضلاب صنایع رنگ و فاضلابهای مشابه پیشنهاد میگردد.
کلیدواژه ها:
سرب،كادميوم،ليكا،جذب،فاضلاب
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/144507/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ملکوتیان، محمد و جعفرزاده حقیقی فرد، نعمت اله و حسینی، هیوا،1387،حذف سرب و کادمیوم از فاضلاب صنایع رنگ با استفاده از لیکا،یازدهمین همایش ملی بهداشت محیط ایران،زاهدان،،،https://civilica.com/doc/144507
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1387، ملکوتیان، محمد؛ نعمت اله جعفرزاده حقیقی فرد و هیوا حسینی)
برای بار دوم به بعد: (1387، ملکوتیان؛ جعفرزاده حقیقی فرد و حسینی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- Water Quality Index (WQI) Assessment along Inland Fresh Waters of Taylor Creek in Bayelsa State, Nigeria
- Valorization of Balanites aegyptiaca Seeds from Mauritania: Modeling of Adsorption Isotherms of Caffeine from Aqueous Solution
- Tools for Analyzing the Impact of Cooperative Education Programs on the Development of Schoolchildren’s Meta-Disciplinary Outcomes and Soft Skills
- Theoretical Aspects of Anti-Corruption Enlightenment as Factor of System Increase of Efficiency of Activity of Federal ExecutiveAuthorities (On the Example of the Federal Bailiff Service of Russia)
- The Role and Features of Resource-Saving Processes in Modern Conditions of Managing the National Economy and the Implementation ofState Strategic Initiatives
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.