نقش مدل های مدیریت دانش و ارتباط آن با منابع سازمان

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی مدیریت، حسابداری و توسعه اقتصادی
  • کد COI اختصاصی: CONFME08_075
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 328
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی اسحاقیان

دانشجو دانشگاه غیرانتفاعی واحد ایوانکی - - سمنان

علی دارابی طهرانی

دانشجو دانشگاه غیرانتفاعی واحد ایوانکی سمنان

محمد ربیعی

استادیار دانشگاه غیر اتفاعی ایوانکی سنان

چکیده

پیشرفت در حوزه به اشتراک گذاری اطلاعات و ارتباطات حجم عظیمی از داده ها را در چند دهه اخیر تولید کرده اند. داده های ذخیره شده برای فعالیت های مختلف تجاری و همچنین برای اندازه گیری عملکرد ، اصلاحات، تغییرات، ارتقاء و سرمایه گذاری در سایر ابعاد دیگر کسب و کار دارای اهمیت می باشند. داشتن تجربه گسترده و دانش عالی در مورد فرآیندهای کسب و کار و استراتژی آن حیاتی می باشد. ابزارهای پیشرفته و بروز مدیریت فناوری اطلاعات، مدیریت و پردازش اطلاعات از منابع مختلف را آسان کرده است. این امر خود منجر به تولید دانش شده است.کار حاضر فرایند پیمایش رشته مدیریت دانش را از منظر سازمانی با در نظر گرفتن سطوح مختلف سازمان بیان می کند. در این کارمدل های برجسته مدیریت دانش شناسایی و یک تحلیل مقایسه ای ارائه شده است. همچنین ابزارهای مختلف مدیریت دانش برای پاسخگویی به نیازهای کسب و کارهای مدرن برای مدیریت اطلاعات و تولید دانش مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است . همچنین طبق مطالعات پیشین عوامل مختلف موثر در شکست مدیریت دانش را مورد بررسی قرارداده و به آنها اشاره کرده است. از طرفی چارچوب های مدیریت دانش مورد مطالعه در این مقاله بسته به صنعت، عوامل داخلی، خارجی و سایر موراد مرتبط به خود را دارند. از آنها تاثیر می پذیرند. مدیریت سازمان باید مسائل مختلفی مانند فرهنگ، ساختار و کفایت مجموعه مهارت های مدیران سازمان را نیز بررسی کند. استراتژی صحیح مدیریت دانش می تواند با تحلیل درست، پذیرش فناوری، بودجه بندی مناسب و مشارکت ذینفعان، موفقیت ابتکارات مدیریت دانش سازمان را تضمین نماید.

کلیدواژه ها

مدیریت دانش، راه حل های مدیرت دانش، مدل های مدیریت دانش، چرخه های مدیریت دانش، شکست مدیرت دانش، مدیریت دانش در سازمان ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.