تاثیر کووید- ۱۹ بر الگوهای جرایم مالی و رعایت مقررات

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی مدیریت، حسابداری و توسعه اقتصادی
  • کد COI اختصاصی: CONFME08_052
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 296
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

الهام اثنی عشری

دانشجوی دکتری تخصصی حسابداری، واحد رشت، دانشگاه آزاد اسلامی، رشت، ایران

سینا خردیار

گروه حسابداری، واحد رشت، دانشگاه آزاد اسلامی، رشت، ایران

چکیده

هدف این مقاله تجزیه و تحلیل و مقایسه الگوهای جرایم مالی در دوران قبل و بعد از بحران کووید - ۱۹ می باشد. بروز جرم مورد انتظار بر اساس نظریه های جرم شناسی (معروف به «نظریه فرصت» و «تئوری کرنش») مورد بررسی قرار گرفته است. این پژوهش با تمرکز بر تجزیه و تحلیل مفهومی و خلاصه کردن گزارش های آماری انجام شده است، در نتیجه برای این مقاله هیچ تحلیل تجربی با استفاده از هیچ روش آماری وجود ندارد. یافته ها نشان میدهد که پاندمی کووید- ۱۹ چالشها و فرصت هایی را برای جرایم مالی و رعایت مقررات در ابعاد مختلف به ارمغان آورده است و جرائم فیزیکی کاهش و جرایم سایبری که بعضا جدید هستند؛ از جمله کلاهبرداری کارت های اعتباری و حملات علیه وبسایتهای تجارت الکترونیک، تقلب در ایمیلها، تقلبهای نرم افزاری ، فیشینگ و سوءاستفاده های مالی از اطلاعات شخصی افراد افزایش یافته است. همچنین نتایج اکثر پژوهش ها نشان می دهد که دیجیتالی شدن و مدیریت کووید- ۱۹ چالشها و فرصت هایی را برای جرایم مالی و رعایت مقررات در ابعاد مختلف به ارمغان آورده است و جرائم فیزیکی کاهش و جرایم سایبری که بعضا جدید هستند؛ از جمله کلاهبرداری کارت های اعتباری و حملات علیه وبسایتهای تجارت الکترونیک، تقلب در ایمیلها، تقلبهای نرم افزاری ، فیشینگ و سوءاستفاده های مالی از اطلاعات شخصی افراد افزایش یافته است. همچنین نتایج اکثر پژوهش ها نشان می دهد که دیجیتالی شدن و مدیریت ریسک قوی باید در سطح وسیعی بهبود یابد تا بر مهارت ها و سیستم های فناوری مالی مجرمان غلبه کند. دولت ها باید با اجرای روشهای مختلف و همچنین حمایت های مالی از شرکت ها و کسب وکارها از وقوع جرایم مالی جلوگیری کنند و همچنین دولتها باید هوشیار باشند و از طریق آموزش تلویزیونی، پیامکها و اینترنت، شهروندان را آگاه کنند. این امر باعث ایجاد آگاهی عمومی درباره انواع جدیدی از جرایم مالی میشود که به طور مستمر در زمان کووید - ۱۹ رخ می دهد.

کلیدواژه ها

پولشویی، جرایم مالی، تقلب،کووید - ۱۹ ، مقررات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.