جایگاه و نقش موثر حقوق شهروندی در تعامل بین روابط اداری، اجتماعی، اقتصادی و جامعه شناسی
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی مدیریت، حسابداری و توسعه اقتصادی
- کد COI اختصاصی: CONFME08_038
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 264
نویسندگان
کارشناس ارشد مدیریت آموزشی، کارشناس اداری شرکت برق منطقه ای خوزستان
کارشناس ارشد شیمی، مجری طرحهای تولید شرکت برق منطقه ای خوزستان
چکیده
صیانت از حقوق مردم و سلامت اداری یکی از اساسی ترین محورهای نقشه راه در اصلاح نظام اداری است که در راستای تحقق هرچه بهتر یک نظام اداری خوب ، تدوین شده است . نظام اداری هر کشور به مثابه سازمان تنظیم کننده کلیه فعالیتها برای نیل به هدفهای تعیین شده است که ضمن ایجاد هماهنگی بین بخشهای مختلف (اداری، اقتصادی و....) بستر مناسب برای حل مسائل و مشکلات مردم و پیشبرد امور عمومی را فراهم می کند. با توجه به اینکه تنظیم نظام اقتصادی از مهمترین راهکارهای تحقق عدالت اجتماعی است. اسلام به عنوان یک مکتب زندگی ساز قوانینی ( حقوق شهروندی) را وضع نموده که در پرتو آن عدالت تامین می گردد. و این قوانین برای جلوگیری از فساد اداری تدوین شده است. فساد اداری پدیده ای شوم و مخرب است که ابعاد فردی و اجتماعی حیات بشری را در معرض آسیب قرار میدهد. فساد ، منجر به انحراف در تصمیم گیریهای اداری و سیاسی، اختلال در ثبات و توسعه اقتصادی، از بین رفتن و عدم امکان پیش بینی فرصتها، اختلال در کل نظام یک کشور، سلب آسایش عمومی و ایجاد تشویش در مردم، فرار سرمایه های انسانی و مادی و نهایتا فرسایش کل مجموعه ، خواهد شد. لذا در این مقاله سعی شده است تا به بررسی و نقش موثر حقوق شهروندی در تعامل بین روابط اداری، اجتماعی، اقتصادی و جامعه شناسی پرداخته شده و در نهایت چالش های پیش رو تدوین و اجرای حقوق شهروندی مورد بحث و نتیجه گیری قرار گیرد.کلیدواژه ها
حقوق شهروندی، روابط اداری، ابعاد اجتماعی، ابعاد اقتصادی، ابعاد جامعه شناسیمقالات مرتبط جدید
- روش های مستقل تامین منابع مالی شرکت ها مطالعه موردی تعاونگران استان کرمان
- اندازه گیری درجه وابستگی رشد اقتصادی ایران بر محیط زیست و منابع طبیعیتجدیدناپذیر
- استراتژی بهینه سازی پرتفو به روش کلی با چارچوب نظام مند
- Investigating the perceived risk of online shopping during the Corona outbreak (Instagram case study)
- بررسی نقش گیمیفیکیشن، خلق دانش و جهت گیری کارآفرینانه در عملکردشرکت (مورد مطالعه: کارکنان بیمه آسیا مشهد)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.