پویایی چرخه مالی جهانی و چرخه اقتصاد داخلی در کشورهای منتخب نفتی
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی مدیریت، حسابداری و توسعه اقتصادی
- کد COI اختصاصی: CONFME08_010
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 273
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه اقتصاد، دانشگاه محقق اردبیلی
استادیار، گروه اقتصاد، دانشگاه محقق اردبیلی
استادیار، گروه اقتصاد، دانشگاه محقق اردبیلی
چکیده
چرخه تجاری به صورت نوسان دور های فعالیت اقتصادی کل یعنی نوسانات تولید در طول زمان حول یک روند مشخص تعریف میشود . به طوریکه، اگر تولید در طول زمان بالاتر از روند مذکور باشد، اقتصاد در رونق و زمانیکه تولید پایینتر از این روند قرار گیرد، اقتصاد با رکود مواجه است. لذا هدف از انجام این پژوهش پویایی چرخه مالی داخلی و چرخه های اقتصادی جهانی در کشورهای منتخب نفتی است. روش تحقیق بر اساس هدف از نوع کاربردی و بر اساس نحوه گردآور ی داده ها توصیفی از نوع پس رویدادی است. به این منظور با استفاده از دادههای موجود برای تخمین مدل از روش اقتصادسنجی واریانس ناهمسانی شرطی اتورگرسیون تعمیمیافته GARCH-M استفاده شده است. یافته های پژوهش نشان داد که چرخه مالی داخلی هماهنگ با چرخه مالی جهانی حرکت می کند. چرخه مالی داخلی رابطه معنیداری با چرخه مالی جهانی دارد و هماهنگ با آن حرکت می کند . نرخ ارز و نرخ بهره نیز رابطه معنی داری با چرخه مالی جهانی داشته و هماهنگ با آن حرکت می کنند و در سطح ۵ صدم معناداری بوده و جهت رابطه مثبت می باشد. چرخه داخلی کشورها با چرخه مالی جهانی مستقل نبوده، بلکه وابسته به چرخه های مالی جهانی می باشد و توجه به چرخه های مالی داخلی در کنار چرخه مالی جهانی می تواند به اقتصاد کشورها کمک نماید.کلیدواژه ها
چرخه مالی، چرخه مالی داخلی، چرخه مالی جهانی، GARCH-Mمقالات مرتبط جدید
- روش های مستقل تامین منابع مالی شرکت ها مطالعه موردی تعاونگران استان کرمان
- اندازه گیری درجه وابستگی رشد اقتصادی ایران بر محیط زیست و منابع طبیعیتجدیدناپذیر
- استراتژی بهینه سازی پرتفو به روش کلی با چارچوب نظام مند
- Investigating the perceived risk of online shopping during the Corona outbreak (Instagram case study)
- بررسی نقش گیمیفیکیشن، خلق دانش و جهت گیری کارآفرینانه در عملکردشرکت (مورد مطالعه: کارکنان بیمه آسیا مشهد)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.