تشخیص نفوذ در شبکه بین خودرویی با استفاده از خوشه بندی نزدیک ترین همسایه مبتنی بر ماشین بردار پشتیبان

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی مدیریت امور مالی، تجارت، بانک، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MFTCONF10_077
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 149
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سمیه عابد

کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات گرایش شبکه های کامپیوتری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

چکیده

بروز تصادفات در جاده ها از جمله عواملی که نگرانی های جامعه را افزایش می دهد، که این امر در شهرهای بزرگ منجر به آلودگی هوا، ایجاد ترافیک و بیماری های قلبی و تنفسی می گردد و در چنین شرایطی، شاهد افزایش مرگ و میر خواهیم بود. با وجود آنکه در کشورهای مدرن، راه حل هایی به منظور کاهش تلفات ناشی از تصادفات ارائه شده است ولی هستند کشورهایی که بروز تصادفات در آن ها، از مهم ترین عوامل بروز مرگ و میر شده است. امروزه، یکی از مهم ترین پارامترهای سیستم های حمل و نقل هوشمند، ایمنی می باشد. در کشورهای مدرن، به منظور کاهش نرخ و شدت تصادفات، از سیستم های ایمنی فعال در خودروها استفاده می کنند. در داخل این خوردوها، حسگرهایی تعبیه شده است و می توانند تا حد زیادی سطح اطلاعات راننده را از خودرو و همچنین از خودروهای مجاورش را افزایش دهند. در ارتباطات بین خودرویی، اطلاعات ترافیکی از ماشین های مختلف جمع آوری شده و سپس در یک سیستم مرکزی تجزیه و تحلیل می شود. این اطلاعات پس از استخراج عوامل مهم، مجددا به جاده ها ارسال می گردند تا برای کاربردهای سیستم های حمل و نقل هوشمند مورد استفاده قرار گیرند. با این وجود، محدودیت های زیادی وجود دارند که توسعه این سیستم ها را با مشکل مواجه می سازند. یکی از مهم ترین موانع در این راه، حملات وارد شده به این شبکه ها و مختل کردن ارتباطات می شود که مانع توسعه همه جانبه آن ها می گردد. در این پژوهش یک سیستم تشخیص نفوذ در شبکه بین خودرویی ارائه شده است که از خوشه بندی نزدیک ترین همسایه و تصمیم گیری ماشین بردار پشتیبانی استفاده می کند. نتایج آزمایشگاهی نشان می دهد که روش پیشنهادی در معیارهای نرخ تشخیص، نرخ مثبت کاذب و نرخ تحویل بسته، نسبت به روش-های قابل مقایسه عملکرد مطلوبی داشته است.

کلیدواژه ها

تشخیص نفوذ، شبکه بین خودرویی، نزدیک ترین همسایه، ماشین بردار پشتیبان

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.