ارائه ساختاری برای ارتقای سطح پژوهش معلمان در آموزش و پرورش با تکیه بر زیرساخت های موجود
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی نوآوری و تحقیق در علوم انسانی و آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: PFCONF06_202
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 223
نویسندگان
دبیر ریاضی ، اداره آموزش پرورش استان زنجان، کارشناسی ارشد ریاضی کاربردی دانشگاه تربیت مدرس
چکیده
همه ساله پژوهش هایی توسط معلمان در کشور انجام می پذیرد که این پژوهش ها عمدتا به صورت محدود و پراکنده هستند. همچنین به دلیل عدم سازمان یافتگی مجموعه پژوهش های معلمان در کلاس درس، این پژوهش ها تاثیر ماندگاری در امر آموزش ندارند و همین مساله باعث کاهش انگیزه معلمان در این امر شده است. در این مقاله چهار چوبی نوین، سازمان یافته و ساختارمند برای انجام پژوهش در امر آموزش و پرورش در سطح کلان و با استفاده از زیرساخت های موجود و در اختیار نظام آموزش و پرورش کشور معرفی شده است تا معلمان در این ساختار با مشاهده نتایج و اثربخشی فعالیت های پژوهشی، با علاقه بیشتر به دنبال امر پژوهش باشند. فراتر از آن، نتایج پژوهش های بدست آمده در این چهار چوب به صورت مستقیم قابلیت تاثیر بر تصمیم گیری ها و سیاست گذاری های خرد و کلان کشور در زمینه آموزش و پرورش و البته سایر زمینه ها را خواهد داشت. با استفاده از این ساختار برنامه ریزی و سیاست گذاری برای نسل آتی متکی بر به روز ترین واقعیت های جامعه خواهد بود لذا این برنامه ها که با شناخت دقیق و سنجش واقعیتها و واکنش جامعه هدف به کنش ها و برنامه های مدون است جامعه را به هدف والای در نظر گرفته شده در سند تحول بنیادین که همانا رسیدن به حیات طیبه است؛ رهنمون خواهد نمود.کلیدواژه ها
سامانه LTMS پژوهش، سند تحول بنیادین، ضمن خدمت، چهار چوب نوینمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.