بررسی شیوع انواع اختلالات رفتاری دانش آموزان نارسا خوان و عادی
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی نوآوری و تحقیق در علوم انسانی و آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: PFCONF06_160
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 238
نویسندگان
کارشناسی ارشد برنامه ریزی درسی، دانشگاه خوارزمی تهران
کارشناسی ارشد مدیریت دولتی دانشگاه پیام نور واحد خوی
کارشناسی مهندسی کشاورزی، دانشگاه آزاد واحد مهاباد
کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی ، دانشگاه آزاد واحد ارومیه
چکیده
مقدمه و بیان مساله این تحقیق به منظور بررسی شیوع فراوانی انواع اختلال های رفتاری در بین دانش آموزان نارسا خوان و عادی در دو مقطع سوم و پنجم دبستان در شهر تبریز انجام گردید . پژوهشها نشان می دهند که دانش آموزان مبتلا به نارساییهای ویژه در یادگیری اغلب نگرش بسیار منفی نسبت به خودشان دارند روش: ۱۱۶ دانش آموز عادی از طریق نمونه گیری خوشه ای تصادفی چند مرحله ای و ۳۴ دانش آموز نارساخوان از طریق نمونه گیری در دسترس انتخاب شدند از آزمون خی دو برای تعیین معنادار بودن تفاوت میان گروهها مورد استفاده قرار گرفت . یافته ها: نتایج این پژوهش نشان می دهد که شکایات جسمانی ، گوشه گیری - افسردگی ، مشکلات اجتماعی ، مشکلات توجهی ،رفتار قانون شکنی و رفتار پرخاشگرانه در این دانش آموزان دارای نارساخوانی بیشتر از دانش آموزان عادی است و میزان اختلالهای رفتاری در دانش آموزان مقطع پنجم نارساخوان بیش از دانش آموزان مقطع سوم نارساخوان است . ضمنا تفاوت جنسیتی در میزان اختلال های رفتاری مشاهده نشد.| بحث و تفسیر: والاس ولافلین مطرح کرد که روابط متقابل کودکان نارسا خوان با دیگران اغلب اوقات در حد کم و ناقص انجام می گیرد و این کودکان به احساسات دیگران اهمیت نمیدهند . دشلر و شومیکر نیز عنوان کردند که اغلب افراد نارساخوان در موقعیتهای اجتماعی عملکرد ضعیفی دارند . دشلر و شومیکر عنوان کرد که تعداد دانش آموزان دارای اختلالهای رفتاری از سن ۶ تا ۹ سالگی به تدریج افزایش می یابد و اکثر آنها در گستره سنی ۱۰ تا ۱۵ سال قرار دارند.کلیدواژه ها
اختلالات رفتاری ،دانش آموزان نارساخوان ، دانش اموزان عادیمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.