شیوه های نوین تدریس و تاثیر آن بر آموزش و یادگیری در دوره ابتدایی
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی نوآوری و تحقیق در علوم انسانی و آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: PFCONF06_130
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 170
نویسندگان
دانشجو کارشناسی ارشد دانشگاه شهیدمدنی آذربایجان
چکیده
هدف اصلی امر آموزش ایجاد یادگیری در دانش آموزان است و این امر با عمل تدریس اتفاق می افتد. هدف از انجام این تحقیق بررسی تاثیر روش های نوین تدریس در آموزش و یادگیری دانش آموزان است. و معرفی برخی از شیوه های نوین تدریس در آموزش به منظور آشنا ساختن هر چه بیشتر معلمان و روش کار آنها در محیط آموزشی و موجب یادگیری موثرتر و توسعه پیشرفت تحصیلی و خلاقیت در دانش آموزان می باشد. که به صورت مستقیم و غیر مستقیم به یادگیری دانش آموزان ارتباط دارد و می تواند نقش هدایت کننده داشته باشد. روش مطالعه در این تحقیق به صورت مطالعه کتابخانه ای بوده است برای این منظور از مطالب موجود در مقاله، کتاب های موجود، تحقیقهای چاپ شده و دیجیتالی استفاده شده است. بر این اساس نتایج بدست آمده حاکی از آن است که روش های تدریس نوین تاثیرات زیادی بر روند یادگیری و آموزش می گذارد. در روش های تدریس امروزی نقش معلمان و دانش آموزان تغییر کرده و معلمان بیشتر نقش راهنما پیدا کرده اند. همچنین این روش ها بر دانش آموزان در ایجاد انگیزه تحصیلی و یادگیری موثر می باشد. تاثیر مهم دیگر در میزان یادگیری است. که یادگیری به وسیله ی این روش ها عمیق تر از یادگیری به روش سنتی است علاوه بر این درگیر شدن همه حواس در طول تدریس و یادگیری است که موجب مطلوب شدن یادگیری میشود. بطور کلی وقتی در ارائه ی مطالب درسی از روش های تدریس نوین استفاده شود، با توجه به ماهیت این روش ها در افزایش میزان سطح یادگیری و پیشرفت تحصیلی، استفاده از انواع روش های یادگیری، استفاده از حواس مختلف و همچنین مشارکت همه ی دانش آموزان در فراگیری علوم، نه تنها یادگیری به بهترین وجه خود رخ میدهد، بلکه همه ی استعدادها و علایق دانش آموزان آشکار و به مرحله ی شکوفایی می رسد و این همان هدفی است که همه ی معلمان می خواهند به آن دست یابند.کلیدواژه ها
روش های نوین تدریس، آموزش، یادگیریمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.