بررسی امنیتی و حفظ حریم خصوصی اینترنت اشیا با استفاده از تکنولوژی بلاک چین
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی دانش و فناوری مهندسی برق مکانیک و کامپیوتر ایران
- کد COI اختصاصی: DMECONF07_050
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1266
نویسندگان
کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملارد
چکیده
امروزه، فناوری بلاک چین در کانون توجهات است و دلیل آن، ویژگی های بسیاری است که این فناوری در حوزه امنیت، حفظ حریم خصوصی و یکپارچه سازی تبادلات در محیط شبکه ایجاد کرده است. بلاک چین عبارت است از سوابق (اطلاعات) مرتبط با یکدیگر و دارای سطح امنیتی بسیار بالا. این سطح امنیتی از طریق هشینگ پویا و انجام رمزنگاری در هر مرحله از تبادل ایجاد می شود. فناوری بلاک چین از امکان هک، نفوذ سهوی یا عمگی به تبادلات جلوگیری می کند. می توان از بلاک چین برای پردازش داده های حسگر استفاده کرد و از تکثیر داده های مخرب جلوگیری نمود. اجرای سیستم اینترنت اشیاء ممکن است با چالش هایی رو به رو شود؛ به همین دلیل توصیه می شود برای ارتباط پیوسته و امن دستگاه های اینترنتی از دفتر کل توزیع شده جهت شناسایی و تایید اعتبار استفاده شود. این مقاله الگوهایی برای استفاده از شبکه بی سیم حسگر بدن جهت پیاده سازی فناوری بلاک چین ارایه می دهد. روش یکپارچه سازی فناوری بلاک چین در مقایسه با روش سنتی امنیت از طریق رمزنگاری از اثربخشی بیشتری برخوردار است.کلیدواژه ها
اینترنت اشیا، بلاک چین، امنیت در اینترنت اشیا، هشینگ پویامقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.