امنیت پیوسته در IoT با استفاده از بلاکچین

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مهندسی برق، کامپیوتر، مکانیک و هوش مصنوعی
  • کد COI اختصاصی: EECMAI01_029
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 186
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا صمدزاده

چکیده

دو مانع اصلی مهم در زمینه پیشرفته ترین زیرساختهای اینترنت اشیا (IoT) نظیر ساختمان های هوشمند، شهرهای هوشمند و غیره، عدم اعتماد بین نهادهای مختلف سیستم و نقطه آسیب پذیر مرکزی است که نوعی آسیب پذیری محسوب شده و باعث آسیب شدید به کل سیستم می شود. این پژوهش یک را ه حل امنیتی IoT مبتنی بر بلاکچین را ارائه می دهد که در آن اعتماد از طریق ماهیت تغییر ناپذیر و غیرمتمرکز بلاکچین ایجاد می شود. ماهیت توزیع شده بلاکچین، سیستم را مقاوم تر کرده و در برابر نقطه آسیب پذیر مرکزی مصون نگاه می دارد. در این پژوهش مکانیزمی را برای ایجاد امنیت مستمر در سیستم با ارزیابی حضور قانونی کاربر در منطقه IoT- معتبر به طور مستمر و بدون دخالت کاربر ارائه می دهیم. هر گونه تعامل کاربر در محیط IoT در بلاکچین به عنوان یک تراکنش ذخیره می شود و مجموعه ای از این تراکنش ها، توالی از اینترنت اشیای کاربر را نشان می دهد. کریپتو توکن دیجیتال منحصر به فرد برای مشروعیت تعامل کابر لازم است. این توکن به عنوان مکانیزم کنترل دسترسی برای جلوگیری از هرگونه دسترسی غیرمجاز به سیستم مورد استفاده قرار می گیرد. توکن ها با استفاده از یک مدل پیش بینی مبتنی بر توالی IoT کاربر در بلاکچین، پیش تولید می شوند. با استفاده از بلاکچین به عنوان یک چارچوب اساسی در محیط اینترنت اشیا و از طریق روش امنیت مستمر، سیستم را ایمن تر ، مقاوم تر و تعامل پذیرتر نمودیم.

کلیدواژه ها

اینترنت اشیا ، بلکچین ، امنیت مستمر ، کریپتو توکن دیجیتال

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.