سرانجام بخشی به سواد آموزی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: نهمین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
  • کد COI اختصاصی: ICMHSR09_023
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 97
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شبنم مختاری

کارشناس روانشناسی عمومی و آموزگار در رشته اموزگاری ابتدایی شهرستان آبیک، استان قزوین

چکیده

نهضت سواد آموزی نامی آشنا برای همه ما ایرانیان است یکی از طرح هایی که بعد از انقلاب برای ریشه کن کردن بیسوادی اجرا شد.اما با وجود گذشتنه قریب به سالهای سال از تشکیل این نهاد هنوز بی سوادی به طور کامل در ایران ریشه کن نشده است در حالی که در مجاورت ما بسیاری از کشورها از جمله در آذربایجان، گرجستان و ترکیه دارای بالاترین نرخ های باسوادی در جهان هستند در کشور ما هنوز چیزی حدود ۱۰ در صد جمعیت بی سواد مطلق اند. بی سوادی نابینایی در عین بینایی کامل است ومعظل بی سوادی یکی از مسائل عمده اکثر کشورهای جهان سوم است که ریشه و اساس بسیاری از مسائل اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی را تشکیل می دهد.با وجود اینکه ی سالهای متمادی، برنامه های مبارزه با بی سوادی به صور مختلف در اغلب کشورهای جهان سوم رونق داشته ولی به دلیل رشد جمعیت بر تعدد بی سوادان جهان افزوده شده است. ودر کشور ما هم طی سالیان گذشته وبا وجود تغییر وتحوالات گسترده در حوزه سواداموزی هنوز هم نیاز به همت میطلبد تا به سرانجام برسانند این نیاز بشر را وما در این مقاله سعی کردیم تا با استفاده از مطالعات وتجربه ها سواداموزی را از پایه تا به امروز وتحولات آنرا بیان کنیم .

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.