رابطه استراتژی های مالیاتی مبتنی بر اعتماد و تمکین مالیاتی شرکتی در بازار سرمایه ایران
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین حسابداری، مدیریت و علوم انسانی در هزاره سوم
- کد COI اختصاصی: MANACC08_077
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 298
نویسندگان
کارشناس ارشد رشته حسابداری
چکیده
هدف از تحقیق حاضر بررسی رابطهی استراتژی های مالیاتی مبتنی بر اعتماد و تمکین مالیاتی آنان در شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران میباشد. این تحقیق از نظر هدف کاربردی، و از نظر روش اجرا و نحوه ی گردآوری داده ها توصیفی است. روش جمع آوری اطلاعات میدانی و ابزار جمع آوری اطلاعات پرسشنامه استاندارد میباشد. بطوری که برای اندازه گیری تمکین مالیاتی از پرسشنامه ای حاوی ۲۴ پرسش (طراحی شده توسط سیگل و همکاران) و برای سنجش ابعاد اعتماد نیز از پرسشنامه مذکور شامل ۵ پرسش برای هر یک از ابعاد اعتماد استفاده شده است. جامعه آماری تحقیق حاضر مودیان مالیات بر درآمد اشخاص حقوقی، مشاغل و املاک اداره کل امور مالیاتی شرکتهای یاد شده به تعداد ۱۲۰ نفر میباشد که از بین آنها ۹۱ نفر بر طبق فرمول نمونه گیری جامعه محدود و روش نمونه گیری تصادفی ساده برای توزیع پرسشنامه انتخاب شدند. برای مطالعه اثرات هر یک از عوامل یاد شده فوق با کمک نرم افزار PLS از روش همبستگی پیرسون،رگرسیون ساده و چند متغیره و تشخیص تاثیر و اهمیت بیشتر متغیرهای مستقل از طریق روش رو به جلو موردبررسی قرار گرفته است. همچنین جهت اطمینان از قابل اتکاء بودن نتایج از آزمونهای پیش فرض مدل رگرسیون استفاده شده است . نتایج به دست آمده نشان میدهد داد بین استراتژیهای مالیاتی مبتنی بر اعتماد و تمکین مالیاتی شرکتی رابطه مستقیم معنادار وجود دارد.کلیدواژه ها
تمکین مالیاتی، اعتماد، مالیات، استراتژی مالیاتی.مقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.