شناسایی عوامل کلیدی نوآوری در بازاریابی رسانه های اجتماعی صنعت دارو با رویکرد بهترین - بدترین (BWM)
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین حسابداری، مدیریت و علوم انسانی در هزاره سوم
- کد COI اختصاصی: MANACC08_057
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 234
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، مدیریت بازارگانی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران غرب، تهران، ایران
چکیده
در دنیای امروز رقابت برای موفقیت سازمان ها و کسب و کارها باید نوآوری در بازاریابی و تمایز را در سازمان خودشان مد نظر قرار دهند. سازمانی که نتواند برای مشتریان خودش تمایز ایجاد کند و نتواند در محصولات و خدمات خودش نوآوری جدیدی داشته باشد، نمی تواند در دنیای کسب و کار جایگاه مطلوبی را برای خودش متصور باشد. نوآوری می تواند شامل بهبود محصولات تولیدی بر اساس خواست مشتریان باشد، به این صورتکه براساس نتایج بدست آمده از نظرات مشتریان و همچنین تحقیقات و نظرات کارشناسی، محصولات تغییرات مورد نظر را یافته و راهی بازار می شوند.تعیین استراتژی بازاریابی و تبلیغات اثربخش با توجه به ظهور، نفوذ و تاثیرات اینترنت و سپس رسانه های اجتماعی در سراسر دنیا و ایران وهمچنین تاثیرات و تغییراتی که در زندگی جاری مردم و دانش بازاریابی ایجاد نموده اند، جزء لاینفک و جدایی ناپذیر صنایع دارویی می باشد. هدف از انجام پژوهش حاضر شناسایی ابعاد نوآوری در بازاریابی رسانه های اجتماعی در صنایع داروسازی ایران است.بدین منظور پس از مرور مبانی نظری و پیشینه پژوهش و با استفاده از نظر ۱۵ نفر از خبرگان مسلط به نوآوری و بازاریابی رسانه ای و تکنیک دلفی مولفه های تحقیق شناسایی شد. سپس با استفاده از پرسشنامه های مقایسات زوجی و نظر خبرگان به وزندهی و اولویت بندی مولفه های تحقیق پرداخته شده است. نتایج تحقیق میتواند در راستای شناخت ابعاد نوآوری در بازاریابی رسانه های اجتماعی صنایع داروسازی مفید باشد.کلیدواژه ها
نوآوری، بازاریابی رسانه های اجتماعی، صنعت دارو، تکنیک دلفی فازی، روش بهترین - بدترین .( BMW)مقالات مرتبط جدید
- تحلیل اثر پاسخگویی ضعیف فروشندگان بر کاهش جذب مشتریان خرده فروش در خاورمیانه
- The Impact Of Smart Technologies On Urban Property Management And Sustainable Revenue
- Examining The Impact Of Auditor Workload On Audit Quality In Companies Listed On The Tehran Stock Exchange
- تاثیر سواد مالی و تصمیم گیری اقتصادی بر رفتار شهروندان در مدیریت شهری
- مطالعه ارتباط مدیریت دانش و توسعه صادرات مبتنی بر عملکرد شرکت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.