تاثیر بازاریابی حسی در تجارت الکترونیک مبتنی بر عامل هوش مصنوعی
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین حسابداری، مدیریت و علوم انسانی در هزاره سوم
- کد COI اختصاصی: MANACC08_051
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 807
نویسندگان
مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی دانشگاه آزاد - علوم تحقیقات
مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی
دانشجوی دکتری مدیریت فناوری اطلاعات- مدیریت خدمات و توسعه فناوری دانشکده مدیریت واحد تهران مرکزی دانشگاه آزاد
چکیده
هوش مصنوعی مکانیکی برای اتوماسیون عملکردها و فعالیت های تکراری بازاریابی ، هوش مصنوعی متفکر برای پردازش داده ها به منظور دستیابی به تصمیمات و هوش مصنوعی احساس محور برای تجزیه و تحلیل تعاملات و احساسات انسانی. این چارچوب روش های استفاده از هوش مصنوعی برای تحقیقات بازاریابی ، استراتژی (بخش بندی ، هدف گذاری و موقعیت یابی و اقدامات رامشخص می کند. در مرحله تحقیقات بازاریابی ، هوش مصنوعی مکانیکی می تواند برای جمع آوری داده ها ، هوش مصنوعی متفکربرای تجزیه و تحلیل بازار و هوش مصنوعی احساس محور برای درک مشتری استفاده شود. برای داشتن مزیت رقابتی می توان از بازاریابی حسی و تجربی در بستر هوش مصنوعی در تجارت الکترونیک استفاده نمود و با اجرای بازاریابی حسی و تجربی در کناربازاریابی الکترونیک است که شرکت ها و سازمان ها می توانند شاهد نتایج چشمگیر در کسب و کار خود و نگهداری مشتریان ورسیدن به رضایت در حد اعلا و وفادار ماندن مشتریانشان باشند. در مرحله استراتژی بازاریابی، هوش مصنوعی مکانیکی می تواندبرای بخش بندی (شناخت بخش) ، هوش مصنوعی متفکر برای هدف گذاری (پیشنهاد بخش) و هوش مصنوعی احساس محور برای موقعیت یابی (رزونانس بخش) استفاده شود. در مرحله اقدام به بازاریابی ، هوش مصنوعی مکانیکی می تواند برای استاندارد سازی ، هوش مصنوعی متفکر برای شخصی سازی و هوش مصنوعی احساس محور برای رابطه سازی مورد استفاده قرار گیرد.کلیدواژه ها
بازاریابی حسی ،تجارت الکترونیک، هوش مصنوعیمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.