ارزش اسکنرهای حرارتی در تشخیص بیماری های ویروسی در فرودگاه های بین المللی

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: فصلنامه ابن سینا، دوره: 16، شماره: 3
  • کد COI اختصاصی: JR_SINA-16-3_007
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 154
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد درویشی

Infectious Disease Research Center, AJA University of Medical Sciences, Tehran, Iran

امیر نظامی اصل

Aerospace and subaquatic school, AJA University of Medical Sciences, Tehran, Iran

محمدکریم هروی بوژآبادی

Aerospace and subaquatic medicine school, AJA University of Medical Sciences, Tehran, Iran

امیرعلی جهانشاهی

Kahnooj Branch, Islamic Azad University, Kahnooj, Iran

امیر ستوده

Kahnooj Branch Islamic Azad University, Kahnooj, Iran

چکیده

چکیده مقدمه: با توجه به اینکه در سال های اخیر، از ابزار ترموگرافی مادون قرمز در تشخیص بیماری های ویروسی استفاده شده است با این حال مطالعه ای در زمینه اثربخشی آنها طراحی و اجرا نشده است، این مطالعه به منظور پاسخگویی به این سوال که آیا تکنیک ترموگرافی مادون قرمز در تشخیص بیماری های ویروسی در فرودگاه های بین المللی اثربخشی لازم را دارا می باشد، انجام پذیرفت. روش بررسی: در مطالعه مروری ساختار یافته حاضر به منظور جمع آوری فهرست کامل شواهد مرتبط، از رویکردهای جستجوی پایگاه های داده های الکترونیکی، جستجوی دستی فهرست منابع مﻘالات مرتبط یافت شده، جستجوی پایگاههای اطلاعاتی استفاده شد. یافته ها: از مجموع ۱۲۱ مقاله به دست آمده، پس از بررسی عنوان، خلاصه و متن کامل، ۱۳ مطالعه واجد معیارهای مربوط به ارزیابی اثربخشی ترموگرافی مادون قرمز بودند. بحث و نتیجه گیری: یافته ها نشان داد گرچه روش ترموگرافی مادون قرمز روشی سریع، ایمن (غیرتهاجمی) و ارزان قیمت در غربالگری و تشخیص برخی بیماری ها است، ولی به دلیل عدم توفیق در دستیابی به ارزش تشخیصی قابل قبول در مﻘایسه با دیگر روش تشخیصی، نمی توان از آن به صورت مستﻘل استفاده کرد. کلمات کلیدی: اسکنرهای حرارتی، تشخیص، بیماری های ویروسی، فرودگاه

کلیدواژه ها

Keywords: Mass Screening, Diagnosis, Viral Diseases, Airport, اسکنرهای حرارتی, تشخیص, بیماری های ویروسی, فرودگاه

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.