سال انتشار: 1400
محل انتشار: همایش ملی تربیت در زیست بوم جدید
کد COI مقاله: NCENE01_389
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 110
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله روش های اندازه گیری راستای اندام تحتانی ابزاری برای پیشگیری از وقوع و توسعه ناهنجاریهای بدنی در دانش آموزان ( مقاله مروری)
چکیده مقاله:
مقدمه و اهداف: برای اندازه گ یری هر متغیری ممکن است چند آزمون وجود داشته باشد مواردی همچون راحتی اجرا ی اندازه گیری ، راحتی نرمال کردن و قیاس داده ها ، جنبه ها ی اقتصادی از قبیل هزینه انجام هر اندازه گیری ، ابزار و تجهیزات نیروی انسانی و آموزش آن و توانایی آزمودنی ها در فهم روش انجام کار و درک نتایج آزمون روایی و پایایی نتایج تست آزمون و وسا یل اندازه گیری مورد استفاده در اندازه گیری زوایای اندام تحتانی باید مد نظر قرار بگیرد.مواد و روش ها: تمام مطالعاتی که به اندازه گیری زوایا و راستای اندام تحتانی مانند زاویه شیب لگن ، زاویه Q ، آنتی ورژن ، تیبیا تورشن و تیبیا وارا پرداخته بودند، واجد شرایط ورود به مطالعه حاضر بودند. به همین منظور، بانک های اطلاعاتی فارسی از جمله IranMedex، Magiran و SID و بانکهای اطلا عاتی بین المللی شامل PubMed ، Direct Science، Scopus و همچنین Scholar Googleبه هر دو زبان فارسی و انگلیسی جستجو شد.یافته ها: تعداد ۳۹مقاله پژوهشی مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت که سهم مقالات مربوط به اندازه گیری زاویه شیب لگن ۸ مقاله ، اندازه گیری زاویه Q۱۰ مقاله ، اندازه گیری آنتی ورژن۳ مقاله ، اندازه گیری تورشن تیبیا ۴ مقاله و اندازه گیری تیبیا وارا ۴مقاله بودند که واجد شرایط مطالعه شناخته شدند.نتیجه گیری : بنابراین به نظر می رسد بررسی ابزارها و روش های اندازه گیری زوایای اندام تحتانی و انتخاب بهترین روش و ابزار در ارزیابی می تواند اطلاعات مناسبی را در اختیار مربیان و درمانگران جهت بررسی و در صورت لزوم طراحی و تجویز تمرینات با اهداف تقویتی ، افزایش عملکرد، پیشگیری ،درمان آسیب ، تکنیک های توانبخشی و اصلاح عارضه ها قرار دهد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NCENE01_389 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1435963/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صمدی، هادی و فرقانی، صفورا،1400،روش های اندازه گیری راستای اندام تحتانی ابزاری برای پیشگیری از وقوع و توسعه ناهنجاریهای بدنی در دانش آموزان ( مقاله مروری)،همایش ملی تربیت در زیست بوم جدید،تهران،https://civilica.com/doc/1435963
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، صمدی، هادی؛ صفورا فرقانی)
برای بار دوم به بعد: (1400، صمدی؛ فرقانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نظام آموزش و هویت های لغزان در جهان متاورس
- آزمون های ارزیابی تعادل مناسب به منظور بکارگیری در محیط های آموزشی
- آزمونهای عملکردی اندام تحتانی و لزوم تغییر در ارزیابی های جسمانی در مدارس (مقاله مروری)
- آگاهی بدنی به منزله تمهیدی برای تربیت در زیست بوم جدید : مطالعه موردی: یوگا در مدیریت کمردرد مزمن)
- جهانی شدن و سیستم آموزشی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.