تعلیم و تربیت به مثابه »بیلدونگ «
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: همایش ملی تربیت در زیست بوم جدید
- کد COI اختصاصی: NCENE01_336
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 269
نویسندگان
دانشجوی دکترا بررسی مسائل اجتماعی ایران، گروه علوم اجتماعی، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه کاشان، کاشان، ایران
چکیده
بیلدونگ در تعریف تعلیم و تربیت به عنوان فرایندی توصیف می شود که به دنبال ارتقای تجربه مفهومی فرداز طریق درک نابسندگی های موجود در زندگی است که با نگاهی به گذشته ، رو به سوی آیندهای خردمندانه دارد. با این توصیف ، هدف بیلدونگ »خردورزی فراگیر آشتی جویانه « در تعلیم و تربیت است . هدف از این پژوهش تبیین ماهیت ، هدف و مولفه ها و نظریه پردازان تعلیم و تربیت و بیلدونگ است . در این پژوهش از روش اسنادی - کتابخانه ای استفاده شده است . در این پژوهش ابتدا مقدمه ای در زمینه بیلدونگ مطرح شده است ؛ سپس زمینه تاریخی و نظری شکل گیری بیلدونگ مورد بحث قرار گرفته است . همچنین نظریات عقل و تربیت - بیلدونگ هگل ، ناخودآگاه و تربیت - بیلدونگ فروید، وجه صیرورت مبتنی زندگی و تربیت - بیلدونگ نیچه ، وجه روشنگرانه تربیت - بیلدونگ کانت ، وجه لوگوس محور و پولیس مدار تربیت - بیلدونگ و افلاطون بیان شدند. یافته های پژوهش نشان می دهند تعلیم و تربیت در پدیدارشناسی هگل و مولفه های آن متضمن ویژگی هایی است که در مقابل رویکرد یادگیری محوری یا احاله به یادگیری قرار می گیرد و می تواند به عنوان بدیلی برای این مفهوم درنظر گرفته شود. در زمینه بیلدونگ فروید ناخودآگاه را مطرح می کند و فروید معتقد است که انسان در تربیت در چهارچوب گذشته ، حال و آینده می ماند. در تربیت مد نظر کانت سوژه احترامگذار، خودآیین و اخلاقی امری مهم به شمار می آید و کانت خواستار تحقق انسانیت است . افلاطون این ایده را مطرح می کند؛ آدمی که قرار است نیک شود باید از تربیت و عادت نیک برخوردار شود.کلیدواژه ها
تعلیم و تربیت ، بیلدونگ ، عقل ، ناخودآگاه، روشنگریمقالات مرتبط جدید
- روایت پژوه ی تجربه مواجهه با افت تحصیلی ناگهانی یکی از دانش آموزان ممتاز در پایه ششم ابتدایی
- بررسی و ارزیابی تاثیر انجمن اولیا و مربیان در بهبود کیفی آموزش در مدارس ابتدایی دخترانه شهرک بزین شیراز
- اثربخشی آموزش تفکر انتقادی بر اهمالکاری تحصیلی دانشجویان
- بررسی رابطه هوش هیجانی و مدیریت زمان با بهداشت روانی دبیران دوره متوسطه شهر خرمآباد
- مقایسه تطبیقی نقش بازی های سنتی و دیجیتال در آموزش و یادگیری دانش آموزان ابتدایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.