بررسی رابطه بین آموزش مجازی و فرآیند یاددهی معلمان و یادگیری دانش آموزان متوسطه مدارس شهرستان تایباد

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: همایش ملی تربیت در زیست بوم جدید
  • کد COI اختصاصی: NCENE01_163
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 366
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه رنگ آمیز طوسی

کارشناس پرستاری دانشگاه بیرجند، ایران،

سیده خدیجه حسینی

کارشناس پرستاری دانشگاه بیرجند، ایران،

فاطمه جعفری

کارشناس ارشد تکنولوژی آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تایباد

چکیده

این پژوهش با هدف بررسی رابطه بین آموزش مجازی و فرآیند یاددهی معلمان و یادگیری دانش آموزان مقطع متوسطه انجام گرفت . روش تحقیق تحقیق حاضر از نظر هدف کاربردی و از نظر روش و ماهیت انجام تحقیق ، جزء تحقیقات توصیفی از نوع همبستگی می باشد. جامعه آماری تحقیق حاضر را معلمان مقطع متوسطه مدارس شهرستان تابیاد به تعداد ۱۶۵ نفر تشکیل دادند و با روش نمونه گیری غیرتصادفی در دسترس و با استفاده از فرمول نمونه گیری کوکران تعداد ۱۱۶ نفر به عنوان حجم نمونه مورد مطالعه قرار گرفتند. روش گردآوری دادهها این پژوهش به دوصورت کتابخانه ای و روش میدانی بود و مهمترین ابزار تحقیق پرسشنامه است . روایی صوری و محتوایی پرسشنامه ها بررسی و ارزیابی شد. بدین جهت پرسشنامه در اختیار اساتید و کارشناسان مربوطه قرار گرفت و مطلوب بودن روایی پرسشنامه تایید گردید. به منظور ارزیابی پایایی پرسشنامه نیز از ضریب آلفای کرونباخ استفاده گردید و میزان پایایی پرسشنامه آموزش مجازی ۹۶% فرآیند یاددهی معلمان ۹۰۷% و یادگیری دانش آموزان ۹۱۴% حاصل شد. برا ی تجزیه و تحلیل دادههای توصیفی و استنباطی از نرم افزار SPSS استفاده گردید. نتایج تجزیه و تحلیل داده ها نشان داد که ، آموزش مجازی بر فرآیند یاددهی معلمان و یادگیری دانش آموزان متوسطه تاثیر دارد و این تاثیر بصورت مستقیم می باشد؛ بدین صورت که با افزایش و بهبود آموزش مجازی ، فرآیند یاددهی معلمان و یادگیری دانش آموزان متوسطه مدارس شهرستان تایباد بهبود می یابد.

کلیدواژه ها

آموزش مجازی ، فرآیند یاددهی معلمان، یادگیری دانش آموزان، شهرستان تایباد.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.