نحوه استخراج و افزایش راندامان خلوص پلی فنول از برگ چای سبز
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: چهارمین همایش بین المللی زیست شناسی و علوم زمین
- کد COI اختصاصی: BIOLOGY04_181
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 538
نویسندگان
دانشجو کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی میکروبی، دبیر انجمن سلول های بنیادی دانشگاه مراغه
دانشجو کارشناسی بیوتکنولوژی، عضو انجمن سلول های بنیادی دانشگاه مراغه
دانشجو کارشناسی بیوتکنولوژی، عضو انجمن سلول های بنیادی دانشگاه مراغه
چکیده
چای Camelia sineasis از تیره Teaceae نام یک گیاه و نوشیدنی ساخته شده از این گیاه است. چای واژه ای است چینی که در چین و شمال هندوستان به کار می رود و تقریبا با همان تلفظ وارد زبان فارسی شده است، به دو شکل وحشی و پرورشی پرورش می یابد. گیاه چای در آب وهوای گرم رشد می کند. ترکیبات منشکله برگ چای شامل فلاوانول ها، فلاوونول ها، اسیدهای فنولیک، کافئین، تئوبرومین، پروتئین، اسیدهای امینه، اسیدهای الیف مونو و پلی ساکاریدها، لیگنین، چربی، کلروفیل و سایر رنگدانه ها، خاکستر و مواد معطر می باشد که ترکیبات فلانوئیدی (پلی فنول ها) از مهم ترین آنها محسوب می گردند و دارای نقش سلامتی زا هستند. بحث: مطالعات مختلف اثر کاتچین را در برابر میزان مرگ و میر ناشی از بیماری کرونر قلب و در اختلالات نوردزنراسیون نشان داده اند. تکنیک استخراج کاتچین ها در بافت های گیاهی به شکل شیمیایی با پروتئین، قند و یا سایر اجزای بیولوژیکی ظاهر می شود و به نور، اکسیداسیون، محیط قلیایی و دمای بالا بسیار حساس است، بنابراین استخراج کاتچین یک فرایند دشوار است. به علاوه فرم پایدار کاتچین نیز برای محققان یک چالش می باشد. از این رو دانشمندان و صنایع، بسیار نگران تهیه یک فناوری مناسب برای استخراج، جداسازی و تثبیت کاتچین هستند، تزریق، خیساندن، بخار متصاعد، فراصوت، ماکروویو، دی اکسید کربن فوق بحرانی، ازتکنیک های رایج جدسازی کاتچین است. با این حال PH دما، فرکانس، زمان استخراج و ماهیت حلال استفده متغیرهای عمده ای هستند که به طور قابل توجهی بر روی استخراج کاتچین تاثیرگذار می باشد.کلیدواژه ها
چای سبز، کاتچین، تخلیص، استخراج ، فراصوتمقالات مرتبط جدید
- حکمرانی دریایی ایران به عنوان یک سیستم پیچیده: تحلیل جغرافیای سیاسی با رویکرد هوش مصنوعی و هوش مکانی
- تبیین سناریوهای آینده تقسیمات استان تهران
- آسیبشناسی حمل و نقل و مدیریت ترافیک در شهرداری های نوظهور ایران
- معایب و مشکلات برنامهریزی و سیاست گذاری حوزه فرهنگ شهری در ایران
- سیاست گذاری بهینه در حوزه ترافیک شهری با استفاده از تکنولوژی های هوش مصنوعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.