رابطه گرانودیوریتهای منطقه ولتوش با توده آذرین بوهمیای مرکزی در جمهوری چک
- سال انتشار: 1378
- محل انتشار: سومین همایش انجمن زمین شناسی ایران
- کد COI اختصاصی: SGSI03_161
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1061
نویسندگان
دانشکده علوم زمین، دانشگاه شهید بهشتی
چکیده
هدف اصلی مقاله حاضر آن است نشان دهد که چگونه گرانودیوریتهای منطقه ولتوش از دیدگاه پترولوژی ، ژئوشیمیایی و ژئوکرونولوژی شبیه گرانودیوریتهای کانسار طلای پورفیری پتراچکوا هورا و گرانودیوریتهای توده آذرین بوهمیای مرکزی است. برای دست یابی بدین هدف - ، گرانودیورتهای منطقه ولتوش از دیدگاه پتروگرافی ، پترولوژیکی، ژئوشیمیایی و ژئوکرونولوژی مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج مطالعات ما نشان می دهد که شباهتهائی از نظر ژئوشیمیایی و پترولوژیکی بین گرانودییوریتهای منطقه ولتوش و گرانودیوریتهای کانسار طلای پورفیری پتراچکوا هورا و گرانودریوریتهای توده آذرین بوهمیای مرکزی وجود دارد. تعیین سن این سنگها با روش U-PB مرسوم زیرکن و روش Pb-Pb تک بلور زیرین، سنی معادل کربونیفر زیرین (350-355 میلیون سال) را نشان میدهد. این سن نیز شبیهبه سنی است که در قبلا برای گرانودیوریتهای توده آذرین بوهمیای مرکزی و گرانودیوریتهای کانسار طلای پورفیری پتراچکوا هورا گزارش شده است. این مسئله نشان میدهد که گرانودیوریتهای مورد مطالعه ما آپوفیزی از توده آذرین بوهمیای مرکزی در منطقه ولتوش است.کلیدواژه ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.