تاثیر نانو مواد بر خواص رئولوژی بتن خود متراکم

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: نهمین کنفرانس ملی مهندسی عمران، معماری و توسعه شهری پایدارایران
  • کد COI اختصاصی: ICESCONF09_234
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 274
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا قدیریان

کارشناسی ارشد، عمران سازه، موسسه آموزش عالی سبحان، نیشابور

جواد خراشادیزاده

کارشناسی ارشد، عمران سازه، دانشگاه آزاد اسلامی، مشهد

مجتبی ارباب

دانشجوی ارشد، عمران راه و ترابری ، دانشگاه آزاد اسلامی، شاهرود

مجید سلمانی زارچی

کارشناسی، عمران ، دانشگاه آزاد اسلامی، شاهرود

چکیده

مهمترین توسعه متحولانه در ساخت و اجرای بتن در سه دهه اخیر، استفاده از بتنهای خودتراکم میباشد. بتن خودتراکم بتنی است بسیار روان، در عینحال بدون جداشدگی که جاریشده، تمام فضای قالب را پرکرده و بدون نیاز به هرگونه تراکم داخلی یا خارجی میلگردها را در برگیرد. در این تحقیق آزمایشگاهی، سعی شده است تا از فناوری نانو در علم بتن خود تراکم استفاده شود. بدین منظور، تاثیر نانواکسید گرافن، نانوسیلیس، اکسیدتیتانیوم و نانو اکسیدآهن بر خواص مکانیکی و دوام بتن خودتراکم مورد بررسی قرارگرفت و پس از انجام آزمایشات رئولوژی و خواص مکانیکی، نمونه ها مورد آزمایشات دوام قرار گرفتند و رفتار بتن خودتراکم در خواص دوام بتن، ثبت گردید. مخلوط های طرح شده در حالت تازه، تحت آزمایشهای رئولوژی مختلف از قبیل جریان اسلامپ، T ۵۰، قیف V، و جعبه L و ... قرار گرفتند تا از نظر خصوصیات خودتراکمی در محدوده استاندارد قرار گیرند. پس از تایید شدن در این قسمت، طرحها برای تعیین مقاومت فشاری، کششی، خمشی، سایشی تحت آزمایش قرار گرفتند. نتایج بدست آمده حاکی از آن است که افزودن مواد نانو اکسید آهن سبب افزایش اسلامپ نمونه ها شده و نمونه ها در محدوده قابل قبول و خوبی برای رفتار بتن خودتراکم در فاز خمیری قرار دارند.

کلیدواژه ها

بتن خود متراکم، نانوسیلیس، نانورس، خواص مکانیکی، دوام.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.