بررسی طراحی و معماری مناسب جهت جلوگیری از گسترش بیماریهای واگیردار در شهرها (با تاکید بر جلوگیری از گسترش ویروس کرونا)
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: نهمین کنفرانس ملی مهندسی عمران، معماری و توسعه شهری پایدارایران
- کد COI اختصاصی: ICESCONF09_015
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 687
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه معماری، دانشکده عمران و معماری، دانشگاه ایوان کی، ایوانکی، سمنان
مدرس گروه معماری، دانشکده عمران و معماری، دانشگاه ایوان کی، ایوانکی، سمنان
چکیده
میزان تحمل شهرها در برابر سوانح طبیعی معیاری است که به طور معمول در فرایند توسعه مغفول تلقی شده، اما یکباره در بحران ها مد نظر قرار میگیرند و به همین دلیل است که چند وقت یکبار شاهد بحرانهایی در کشور هستیم. ابعاد بحران بیماری های مسری از جمله بیماری کووید۱۹ و ویروس کرونا، گستردگی و عمیق بودن عدم مدیریت جهانی توسعه در ابعاد و ارکان مختلف توسعه نشان داد. مقصود این پژوهش کسب راه حل مناسب برای ایجاد تغییرات و یا در صورت نیاز، بازتصویرگری محیط معماری در شهر برای مقابله با ویروس کرونا می باشد. تحقیقات زیادی ارتباط مستقیمی بین ترافیک سنگین انسانی و پیامدهای بهداشتی نامطلوب را اثبات کرده است . تراکم بالا می تواند منجر به شرایط غیر بهداشتی و شیوع چندین بیماری واگیردار شود. نور، هوا و شرایط محیط شاید عواملی باشد که در قرنطینه بهترین موقع برای بازشناسی بیشتر با باغهای سرپوشیده ، حتی در مورد ساخت و سازهای چند طبقه را فراهم میکند و دقت بیشتر به نمای پنجم ساختمانها یا همان وضعیت بام جلب کند. نزدیکی انسان در شهرهای پرجمعیت، خطرات بیشتری را به همراه دارد. هرچه جمعیت بیشتر باشد ، شدت و غلظت ویروس در شهرها بیشتر است. با توجه به تاثیر بعد اجتماعی، برنامه ریزان و معماران ممکن است با توجه به گسترش روشهای افقی با فضای بیشتر در دسترس، طراحی کنند که این امر محتملا" برای جلوگیری از شیوع عفونت ها و بیماری ها موثر باشد. در این پژوهش سعی شده راهکارهایی موثر از منظر رشته ی معماری و طراحی شهری در جهت جلوگیری از بیماری کووید۱۹ و ویروس کرونا ارائه گردد.کلیدواژه ها
معماری کاربری ، برنامه ریزی شهری ، بهداشت عمومی، ویروس کرونا، بیماری کووید۱۹مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.