سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: HMODIR06_106
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 229
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله رابطه بین مدیریت دانش و مهارت های ارتباطی با خودکارامدی مدیران مدارس ابتدایی
چکیده مقاله:
هدف مطالعه حاضر، بررسی رابطه بین مدیریت دانش و مهارت های ارتباطی با خودکارامدی مدیران مدارس ابتدایی است. پژوهش حاضر از نظر هدف جزو پژوهش های کاربردی و بر اساس شیوه گردآوری اطلاعات، یک مطالعه توصیفی و از طرح های همبستگی است. جامعه آماری تحقیق شامل کلیه مدیران مدارس ابتدایی شهرستان بیرجند در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ بودند. تعداد آنها ۱۷۳ نفر بود و در این پژوهش با استفاده از روش نمونه گیری طبقه ای متناسب با حجم و روش نمونه گیری در دسترس ۱۲۰ مدیر به عنوان نمونه پژوهش انتخاب شدند که ۵۲ نفر مرد و ۶۸ نفر زن بودند. ابزار پژوهش در این مطالعه سه پرسشنامه مدیریت دانش جاشپارا((۲۰۰۴، پرسشنامه مهارت های ارتباطی بارتن((۱۹۹۰ و پرسشنامه خودکارامدی شرر((۱۹۸۲ بودند. برای بررسی ارتباط بین متغیرهای تحقیق از آزمون همبستگی پیرسون و همچنین رگرسیون گام به گام استفاده شد. نتایج پژوهش نشان داد که بین مدیریت دانش و خودکارامدی مدیران مدارس ابتدایی و همچنین بین مدیریت دانش و مهارت های ارتباطی مدیران مدارس ابتدایی رابطه معنادار وجود دارد. همچنین بین مولفه های تولید دانش، کسب دانش، سازماندهی دانش و ذخیره دانش با کارامدی در مدیریت و کارامدی در رهبری و همچنین بین مولفه های انتشار دانش و کاربرد دانش با کارامدی در رهبری اخلاقی مدیران مدارس ابتدایی رابطه معنادار وجود دارد. چهار مولفه کسب دانش، ذخیره دانش، انتشار دانش و کاربرد دانش قدرت پیش بینی تغییرات خودکارامدی مدیران دارند و از بین این چهار مولفه، مولفه ی کسب دانش بیش از سایر مولفه ها قادر به پیش بینی خودکارامدی مدیران مدارس ابتدایی است. همچنین نتایج نشان داد که بین مهارت های ارتباطی بازخورد، شنود و کلامی با کارامدی در مدیریت و کارامدی در رهبری مدیران مدارس ابتدایی رابطه معنادار وجود دارد. و هر سه مهارت شنود، کلامی و بازخورد دارای قدرت پیش بینی تغییرات خودکارامدی مدیران مدارس ابتدایی هستند و از بین این سه مهارت، مهارت شنود دارای قدرت پیش بینی بالاتری در پیش بینی تغییرات خودکارامدی مدیران مدارس ابتدایی است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا HMODIR06_106 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1434090/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بهاری، ناصر،1400،رابطه بین مدیریت دانش و مهارت های ارتباطی با خودکارامدی مدیران مدارس ابتدایی،ششمین همایش بین المللی مدیریت، حسابداری، اقتصاد و علوم اجتماعی،همدان،https://civilica.com/doc/1434090
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، بهاری، ناصر؛ )
برای بار دوم به بعد: (1400، بهاری؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- شرط اسقاط خیار تدلیس در نظام حقوقی ایران و فقه امامیه
- مطالعه تحلیلی ماهیت حقوقی قراردادهای اجاره به شرط تملیک و جایگاه قانونی آن
- نقش سازمانهای دولتی در پیشگیری از فساد در ایران
- بررسی تآثیر حقوق شهروندی بر حریم خصوصی
- مسئولیت بین المللی ناشی از تخریب محیط زیست در جنگ سوریه و عراق
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی نحوه مدیریت کارکنان جدیدالاستخدام شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۶۹. تبصره «۱۵» (پیشنهاد الحاق یک بند)
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۶۵ . درآمدها و اعتبارات استانی (ویرایش اول)
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۵۸ . جدول تبصره (۱۴)) ارزیابی ارقام ردیف ها و نحوه انعکاس منابع و مصارف جدول تبصره (۱۴) در بودجه عمومی) (ویرایش اول)
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح الحاق یک بند به تبصره (۱۶) قانون بودجه سال ۱۳۹۸ کل کشور»
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.