چشم انداز صنعت الکترونیک تحت تاثیر نانواپتوالکترونیک

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: اولین همایش نانومواد و نانوتکنولوژی
  • کد COI اختصاصی: NCNN01_375
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1440
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شهره شکری

دانشگاه آزاد اسلامی گروه مهندسی برق

چکیده

تولید قطعات الکترونیک درسطح مولکولی نیازمند موادجدید و روشهای تولید جدید است تکنیکهای متداول درتولید قطعات میکرو به دلیل افزایش پیچیدگی و هزینه اینگونهه روشها دارای محدودیت هایی هستند محدودیت های فیزیکی ابزارهای پایه سیلیکونی مانع از ادامه نوآوری درصنعت IT الکترونیک و ارتباطات می شود افزایش قیمت دراین مواد و فرایندهای پرهزینه و حساس تولید به صنعت الکترونیک برای یافتن راه حل مناسبی فشار می آورد صنعت الکترونیک نیازمند نوآوری براساس خواص نوری و الکترونیکی جدیدمی باشد تا از قوانین فیزیک پیوسته به قوانین فیزیک کوانتوم راه یابد برای غلبه براین محدودیت ها انواع ساختارهای کامپیوتری به عنوان جایگزین پیشنهاد شدهاست که شامل کامپیوترهایی برمبنای زنجیره های DNA مدارهای نوری وپدیده های مکانیک کوانتوم می باشد. فرایند درحال پیشرفت کوچک سازی درصنعت الکترونیک انتظارات زیادی را ایجاد نموده و درخواست برای دستگاه های پردازش اطلاعات قدرتمند و قوی با سرعت پردازش و انتقال سریع تر تراکم ذخیره اطلاعات بالاتر و صفحات نمایش هوشمندنیز افزایش یافته است.

کلیدواژه ها

نانوالکترونیک، نانواپتوالکترونیک، ذرات کوانتوم، نانو، صنعت الکترونیک

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.